Navštíveno 3659x

Zdravim mam citroena ax a chci si dát repro do předních dveří ale mám problém s přihrádkou na nápoje nevím jestli ji celou mám vyhodit nebo to tam nějak přidělat pls o vaše názory

Ako stvorene na uzavretu ozvucnicu pre predne kompa, 10l tam spravis hocikedy:-)
kolik ta kapsa ma na sirku? myslim ze by nemel byt problem udelat z lamina domecek pro stredobas
gregi: kdes vzal tech 10 litru?, ta plastova kapsa bude mit pokud ji zavre tak max 4 litry.
takže výška39cm, šířka 18cm, hloubka 8cm a nějaký foto s ukázkama by nebylo? sem v tomoto ohledu začátečník
jo a auto budu stříkat tak není problém s jakoukoliv upravou

28.01.2009, 17:01 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-01-28 17:02:07
Jaké máš repro? Když už tak bych určitě ty středobasy dal co nejvýš. Díru zadělat nanýtováním plechu. Do něj vyříznout díru na magnet. Na plech přidělal kroužky a na ně repro. Samozřejmě před tím celé vytlumit. Potom udělej panel ( plast, MDF ) o výšce a šířce té přihrádky s dírou na kroužek od repro. Očalounit koženkou. Nasunout a přychytit např. pomocí oboustrané pásky. Očalounit i kroužek pod repro :-)
repro zatím žádné nemám takže můžu pořídit cokoli
Vibraflex, Sikadamp, Dynamat. Nejlevnější je Tecsound a SinusLive ADM 2L. Záleží na rozpočtu.

28.01.2009, 17:11 |
David32 | Upraveno: 2009-01-28 17:13:26
jo a ukázka postupu vyroby něčeho podobného?
a ty kroužky se dají koupit nebo je musím udělat?
Dají se koupit jak z MDF, tak hliníkové. Postup výroby to je u každého auta jiné. Takže snad jedině někdo, kdo dělal přímo AX. Ta varianta nahoře, to mně jen tak napadlo jako první :-)
Tady. Ale nejde tam nic vidět:
[ Link ] A pohledej zde na foru, bude toho tady mraky. Tlumení dveří, montáž repro apod.
jj diky moc vše za pomoc pokusím se to pořešit

29.01.2009, 10:18 |
-gregi- | Upraveno: 2009-01-29 10:21:25
BMW-pretoze sme robili taku instal do golf I, nestahuje sa tam okno a tak tam spravis hocikedy 10l...ja nevravim ze do toho plastu spravit ozvucnicu, ale do celej tej diery....