Navštíveno 3856x

Popis: 4 Ohm: 6 x75, 2 Ohm: 6 x 100, 1 Ohm: 6 x 140 W; 5 - 50000 Hz; High-Pass-/Low-Pass-Filter plus Subwoofer-Control; COMBAT HIGH END zesilovač.

Naměřené výkony v testu německého magazínu Autohifi:
výkon @ 4 Ohm RMS: 4 x 182 W
výkon můstek: 2 x 566 W
výkon @ 4 Ohm RMS: 4 x 160 W
výkon @ 2 Ohm RMS: 4 x 300 W
výkon můstek: 2 x 500 W
THD @ max. výkon: 0,07 %
frekvenční rozsah -3 dB: 10 Hz - 20 kHz
odstup signál / šum: > 106 dB
vstupní citlivost: 0,2 - 10 V
max. proudový odběr (4 Ohm): 60 A
dporučená externí pojistka: 80 A
HP frekvenční rozsah: 50 - 500 Hz
LP frekvenční rozsah: 50 - 500 Hz
strmost vyhybky: 12 dB / oct.
F.A.C.T - aktivní chlazení - ventilátor
rozměry: 650 x 56 x 259 mm
hmotnost: 6,2 kg

TEN PRVNI JE MAGNAT COMBAT 6 A OBA JSOU VE STEJNE CENE TAK CO MYSLITE ?
nejlepe vzít a poslechnout oba, pokud je možnost do pár dní vrátit, pokud jsi sluchař... chtělo by to i napsat, na co to chceš šoupnout , pokud na repra za 2tis, tak je obecně fuk, nebo na Sencor rádio , myšleno obecně
UZ JSEM TO PSAL V ODKAZU -NABIDKA ZESILOVACE...- RADIO ALPINE OVALY EM-PHASER710 COMPA IMPULSE 6.5 A SW BUDU KUPOVAT ALE CHCI ABY TO BYLA SILA A K TOMU NEVIM TEN ZES. POSLOUCHAM PREVAZNE TANECNI
A MUZU SE ZEPTAT PROC DRAGSTER ? JEN ABYCH V TOM MEL JASNO ? DIK
JAK TAK CTU JSI JEHO ZASTANCE :)

28.01.2009, 18:16 |
Fari Píšeš, že chceš sílu, tak bych vzal Dragstera kvůli výkonu.
TAK TO ASI JO TEN MAGNAT ME ZAS BRAL VIC TIM ZE JE TO 6 KANAL
Tak Dragster patřil vždy mezi velmi kvalitní zesilovače a to se snad nezměnilo. Když jsem s hifi začínal, tak to byl sen :-) U současné základní řady Aviator, ale fakt nevím. Ale hlavně ten výkon. Pokud na něj chceš pověsit sub tak ti ani nic jiného nezbývá.
AHA TAK POKUD HO KOUPIM NEBUDU SNAD LITOVAT JINAK JSEM KOUKAL NA TVE STARNKY BUDOU SE HODIT :) A MUZU SE ZEPTAT CO MAS TED ZA ZESILOVAC ?
Na kompa půjde MBQuart PAB 4100 a na sub DLS A6.
take jsem pro Dragster , kvalitni zesilovac a s perfektnim vykonem a myslim ze i dobrou spotrebou proudu
na sub pokud budes davat bych volil nasledne 2k nebo mono
:) PEKNY ZESIKY ALE I TA CENA .CENA -VYKON ASI SE NENI CEMU DIVIT

28.01.2009, 19:01 |
jdoizo | Upraveno: 2009-01-28 19:03:01
TEN či ten, neuděláš chybu ani jedním, Combat je jedním slovek "super" a Dragstar tato řada byla osazena víc než pěkným "vnitřkem" zvláště koncové ranzistory.
Klidně bych jsem si vybral co se ti líbí :-) to už je na tobě
hifim@ni@k: né každý dragstar bych řadil mezi výborné :-) nejvyšší řadu osobně ano
PRO JDOITO- A TENTO DRAGSTER BYS RADIL DO JAKE RADY ?

28.01.2009, 19:33 |
Mááša za mě Dragster, ale osobně bych mrknul ještě na jinej zes... a na SW jedině mono nebo slušnej 2k
EmPhasery Combatem nenakrmíš :)
se ti nejak seknul CAPS LOCK co???
Ne, to ma schvalne, on je takovej urvanej =o)
nene ale na tom ze su urvanej asi neco bude lucass:)
tom: stejne nevim co porad resis? 2 temata o stejnych zesikach, kazdy ti napsal svuj nazor tak jeden kup a je to ne? ja osobne bych volil combat, ale ty tu nejspis zalozis dalsi tema ktere bude o nicem
jen jsem se nemohl rozhoupat tak nevim co resis ty a o nicem neni vidis taky si sem napsal a mohl si do toho predesleho tematu :) vzal jsem dragster snad budu spokojenej.