Navštíveno 3022x

Ahoj. Můžete se se mnou podělit o zkušenosti?
Kompa 6,5" - vybral jsem buď SOUNDSTREAM RS60C nebo VIBE Balckair 6. (cena 3t +- nějaká stovka). Nejde mi o SPL, spíš vyvážený zvuk. Nebo doporučíte něco jiného?
pokud ti jde o zvuk tak radsi Vibe vyrad z tvyho vyberu ;o)
pokud ti jde o zvuk, tak Kicx GFQ 6.2 jsou za své peníze hodně luxusní!! Kdyby jsi měl zájem, máme skladem..
[ Link ] P.S. ten, kdo měl možnost porovnat, mají až nápadně podobnou konstrukci Helix E 136 Esprit, které vyjdou znatelně dráž, a jak jsem řekl již dříve, po zvukové stránce hodně dobré!!

31.01.2009, 09:32 |
Augi daimondai (velký problém): Přikláním se k radě Revilohifi. Kick jsou za tu cenu hodně dobré, středobas jde pěkně odspodu a výšky mě překvapily svou jemností - resp. zatím jediný kokmpa, u kterých jsem se standartní pasivní vyhýbkou neřešil, jak ty výšky utlumit.
Dával jsem to manželce do Corsy na zesík Phoenix Gold, kterej jim dává 75W rms na kanál a jak jsem už napsal, je to fajn.
Hezky pěkně Augi - koukám, že nihongo pro tebe není problém :-D. (pro mě jo, nick je jen pozůstatek ze stáže :-D)

31.01.2009, 11:55 |
Augi Moc se nechytám, znám jen něco :-)
A to jsou ty kicx lepší než i ty soundstream?
po zvukové stránce se mě zdají rozhodně lepší.. SS potřebuje pořádně vybudit. Od SS mám rád zesilovače, hodně dobré kousky, ale kompa bych bral jen vyšší třídu!

31.01.2009, 13:43 |
Augi Revilohifi: Čéče, dneska s Tebou souhlasím na plné čáře :-) SS zesíky bez diskuze, SS kompa jedině RF popřípadě starší řadu Van Gogh, který jsem prodával před pár dny.
ale i Van Goghy mely ty vysky dost agresivni, takze je to o uchu kazdeho... :-)
za me taky Kicxy GFQ 6.2
[ Link ] je to az divny jak ty kompa kazdej chvali, takovych vyrobku je hodne malo :-)
collin: mohawk neznam.. kdepak si je slysel?
a ty hifonics... slysel jsem a dal bych prednost kicx nebo helix... :)
Midnite: Slyšel jsem je u sebe na rádiu,Sony,Kenwood a zesíku od Crunch pzi..
ty hifa nejsou spatne. ale radej helix ci kicx.. nebo mozna jeste rainbow slx 265
Jak jsem tu již psal, když Hifonics, tak Brutus a výš. ZXi kompa na to, kolik stojí, tak teda nic moc. 13mm výšky a ještě k tomu dosti agresivní, navíc jsou dosti náročné na vybuzení.. V ceně okolo 2500,-Kč by možná byly ještě zajímavé, ale i tak bych dal přednost kicx GFQ
[ Link ] . Co se týká MOHAWK, nemůžu soudít, protože jsem je ještě neslyšel. Třeba by překvapily. Nechci odsuzovat..
Taky bych potreboval poradit jake dat do fabie 2 do dveri jak dopredu tak dozadu nesmi byt hlavne moc hluboke aby tam vlezli a cenu do 2500Kc. Mam vyhlidnute tyto
[ Link ] nebo
[ Link ] nebo
[ Link ]
Revilo: Já mám ZXi a mají hedvábnou 25mm výšku a až na uplně maximální hlasitost si na ně nemůžu stěžovat. Ale máš pravdu, že chtějí vybudit. Kicx neznám. Možná jsou lepší, nevim.
v tom případě máš nyní novou řadu. Neuvědomil jsem si, že je nová řada..