Navštíveno 4419x

vím že to tady bylo, našel sem ty rady kudy to táhnout, ale já sem to v autě prostě nemohl nikde najít, nemohl byste mi prosím někdo podrobně napsat kde tam tu průchodku najdu nebo kudy ten kábl protáhnu?(sem, nebo do mejlu) byl sem z toho fakt zoufalej...
dík moc

31.01.2009, 22:27 |
Q je schovana zhruba pod urovni praveho sterace. nemohl sem ji taky tenkrat najit. je zakrytovana černou gumovou záslepkou. Ze strany motoru.
tak urcite ju tak nenajdes............ked das dole krit nad pedalmi, uvidis tam zvezok a popri tom by to malo ist.
jako db-marek , kdyz odelas sani uvidis gumovou pruchodku, tvar jako snehulak ze dvou kouli :)) (ber to jako prirovnani), jinac pri pohledu z interieru tak je nad pedalama a musis ju videt, ja ni protahl 70qmm kabel coz uz je nejakej prumer
To mi někoho připomíná :D Taky jsem to nedávno kutil. Ale je to tak jak píšou kluci, můžeš si jí najít buď z motorového prostoru nebo pak pod palubovkou. Ale taky záleží na tom jakou oktu máš, páč facelift má ještě jednu volnou průchodku ale já mám předface takže jsem kabel vedl průchodkou spolu s ostatníma. Mrkni třeba tady, snad ti to pomůže:
[ Link ]

01.02.2009, 10:39 |
Q svazkem je to zbytečné, ale jak chceš. protáhli sme s pepou689 krásně 35mm a ničemu a k ničemu to nepřekáží.
ať sem koukal jak sem koukal, ani zevnitř ani zvenčí sem nic nenašel... sundal sem plast nad pedálama a nic tam nebylo.. kolem svazku taky skoro žádný místo nebylo.. no z motoru sem taky nic moc neviděl...hledal sem taky jestli by se nedalo u spolujezdce někudy to protáhnout a viděl sem tam prd.
jinak to má být faceliftovaná okta...
To není možný, musí tam být! Zkus mrknout na ten link co jsem ti tu dal. Jsou tam i fotky. Ale kdyby jsi opravdu nic nenašel (ale tomu nevěřím) tak zbývá jen vrtačka a vrtnout si díru sám :D ale to už jen v nouzi! Pak hlavně dobře zaizolovat ať ti nezatéká do auta. Držím palce při hledání ;-)
jojo ty fotky vypadají dobře, jdu se na to teď mrknout a pak napíšu. dík moc všem za rady

01.02.2009, 14:06 |
Fipo LOL, je to mazec, ale já tu průchodku dneska taky nenašel :-D
hlavně v kabině je pod kobercem ještě taková vložka či tlumení a nožem se to skoro nedá rozřezat, čím to řežete, resp. nařezáváte?
:-D Nechtějte abych vám to šel vyfotit! :-D Jojo to tlumení v kabině jsem taky řezal, ostým nožem, ale chce to trpělivost. Ještě teď mě bolí záda z toho jak jsem ležel zkroucený pod volantem :D

01.02.2009, 14:54 |
Fipo je tam strašně málo místa,no...pokud nám to chceš vyfotit,můžeš :-D