Navštíveno 3642x

tak to si raději kup zatím jen kvalitnější rádio a to ostatní později!! Už když dáš do auto dobré rádio, tak bude zvukový prijev naprosto rozdílný oproti tomu, co tam máš teď..
[ Link ]
jenže 3300 je pro mně jen za rádio moc to by mně vyšlo na dobrejch 5-6000
ja jsem chcel vědět jestli mi to bude nějak slušně za ty peníze hrát nechcu nic extra
levný rádio:
[ Link ] repro taky nic moc , na revilu často akce a super ceny , skus se porozhlídnůt
Kup si nyní jen slušné rádio a až došetříš tak kup dopředu komponentní repro např. Kicx za cca. 2300kč. Ten tvúj výběr by tě určitě zklamal. Ovály nedávej, nemají pro zvuk žádný přínos. Tím ušetříš.

01.02.2009, 17:40 |
David32 | Upraveno: 2009-02-01 17:41:58
tak mi doporučte něco do 3000kč
víc do toho dát nemůžu
Co máš za auto? Repro v tom máš origo nebo žádné?

01.02.2009, 17:43 |
David32 | Upraveno: 2009-02-01 17:43:25
mám citroena ax 1991 stačí aby to hrálo a repro žádné nemá
Pokud je to 3d, tak tam jsou 13tky jen u zadních sedadel. Pokud 5d, tak to neznám. Zkus vymyslet, jak dostat do předních dveří aspoň 13 nebo nejlíp 16,5 kompa a ovály neřeš. S tímhle rozpočtem bych hledal spíš něco lehce jetého.
Je to 3d a prosil bych o překlad do češtiny moc jsem toho nepochytil
Repro se používá nejčastěji o vel. 130mm a 165mm. Kompa = komponentní repro, tzn. výškový + středobasový reproduktor a výhybka. Viz. výše odkaz na Kicx. Nemá smysl dávat koaxiální jak jsi dával odkaz ty.
hele pokud nejsi fakt narocnej tak ti ty repro taky nejakou sluzbu udelaj ale jasny ze za ty prachy to nejsou zazraky ale nekomu to muze stacit...
když se nad tím zamyslím, tak aby to mělo trochu smysl, tak dobrý kombinace by byla Alpine CDE-9870r
[ Link ] a k tomu komponentní reproduktory Kicx STC 5.2
[ Link ] Dohromady by tě to vyšlo na 3870,-Kč.. poštovné zdarma, 30 měsíců záruka atd. Kdyby jsi měl zájem, tak máme samozřejmě skladem, mohli bychom hned zítra odeslat a v úterý by jsi mohl už montovat.. :-)
V této cenové kategorii asi nejlepší varianta..
Ve tvých odkazech jsou koaxiální 10cm repro a ovál 4x6. Podle mě bys tam tyhle velikosti repro ani neměl kam dát. Měl bys mít místo na 13cm reproduktory vedle zadních sedadel. Nejlepší by bylo, kdybys vymyslel, jak umístit 13cm nebo 16,5cm komponentní reproduktory do předních dveří. Víc česky už neumím
Tak autorádio Hyunadai je sebevražda!!!

01.02.2009, 19:07 |
David32 | Upraveno: 2009-02-01 19:11:00
jj do předních dveří to mám vymyšlený a těchto repráků jsou dva kusy??
[ Link ] a ten basovej a výškovej musím dát někde vedle sebe?
a mam to vymyšlený aji do zadního plata a tam by se hodilo co?

01.02.2009, 19:12 |
Martin21 | Upraveno: 2009-02-01 19:14:09
Vždycky je to v páru. Jakou velikost repro jsi vymyslel do dveří? Radili jsme ti, abys do plata nedával nic a za ušetřené peníze koupil lepší kompa nebo spíš vytlumil dveře. Pokud na těch oválech trváš, tak ti prodejci taky něco nabídnou.
Jinak středobas dáš do dveří a výšku na palubku.
asi bych šel např touto cestou
radio:
[ Link ] a repro pokud tedy jsou 130mm tak např:
[ Link ]
do šířky můžu jít až na 18 cm a ty kicx jsou velký 13cm takže by to šlo
"asi bych šel např touto cestou
radio: [ Link ]
a repro pokud tedy jsou 130mm tak např: [ Link ] "
hmm tak do tohoto bych možná šel co vy na to?
Big_Max ti radí koaxy, já jsem jednoznačně pro kompa-středobas a výška zvlášť.
Pokud bys měl možnost dát tam 16,5, tak by to i trochu zabasovalo.
Ok zkusím to nějak vyřešit
eště tedy otázku místo alpina toto rádio?
[ Link ]
Myslím, že pokud nehodláš do budoucna investovat do sestavy, tak ti bude stačit cokoli ze sortimentu značek Pioneer, Alpine, Clarion nebo Kenwood. A když vezmeš kompa i rádio, tak ti určitě nějaký prodejce poradí a třeba i udělá lepší cenu.
aha to jsem chcel vědět protože se mi vzhledově alpin moc nelíbí
Pokud budeš něco dělat do dveří tak opravdu je lepší vzít 165mm kompa, ale radio si opravdu myslím, že stačí ten kenwood co jsem psal předtím a zbytek radši přidat do těch repro, připadně zesik
Jen nezapoměň na to, že nemůžeš přišroubovat kompa jen do sololitového tapecu(jak to někdo dělá). Musí to držet pořádně přímo na dveřích. A Dej si s tím práci, pořádně je usaď a dej nějaký peníz aspoň do základního vytlumení. S tím se přednes opravdu zásadně zlepší.
Lidi ja si myslim ze tento chlopak bude rad ze mu neco hraje v aute.Mame v praci taky jednoho chlopaka v praci a dal tam nejake bedny od neceho ani nevim ceho a do dneska je spokojenej jako prase.My uz jsem fanatici jako prase a porad se nam neco nelibv:o)
D-door: To máš pravdu, taky jsem doma za blázna. Ale každý časem přijde na to, že s trochou snahy a nějakým menším obnosem za tlumení a materiál se dá dosáhnout daleko lepšího výsledku.
David32:Četl jsem jen tvuj příspěvek.. Určitě bych to nebral. Raději došetři a nebo se mrkni na bazarové věci.. Ale to už ti tu určitě psali ;-)
Pokud se rozhodneš pro 165mm kompa, tak bych měl na prodej jetý Kicx ICQ 6.2 za 1300.
v této cenové relaci jsou ICQ za 1300 hodně atraktivní.. být tebou bych zas tak dlouho nepřemýšlel, nebo ti utečou..
ok ty repráky chci usadit do dřevotřísky a ty Kicx stojí nový 1700 a ty mi tady nabízíš za 1300 tak to si radši připlatím a budu je mít ze zárukou a ještě pudou mi ty kicx 165mm na tohodle
[ Link ]
DAvid: Party na ně záruku ještě myslí má..
Tohle nechápu..:-D
tak to si radši připlatím a budu je mít ze zárukou a ještě pudou mi ty kicx 165mm.
já jsem psal tohle:tak to si radši připlatím a budu je mít ze zárukou a ještě pudou mi ty kicx 165mm.A HNED ZATÍM BYL LINK NA JEDNOHO ALPINA BOŽE
já vím co jsi psal, já to po tobě zkopíroval takže to nemusíš psát znova.. Je to stejné ;-)
Ber je za těch 1300kč. Že chvíli hrály je výhoda, jsou alespoň trochu rozehrané. Rozehrát repro jinak trvá několik desítek hodin !
hifim@ni@k ma pravdu ber ty za tech 1300kc.
Kdyby jsi ty Kicx chtěl nové, tak samozřejmě máme a na rádio ti samozejmě pujdou.. :-) Jak jsem psal i výše, mohli bychom ihned odeslat. Budeš mít na oboje 30 měsíců záruku, poštovné zdarma atd. atd.. Je to sice o něco výš, než co jsi psal nahoře, ale investice bude hned slyšet!
Už jsem se rozhodl vezmu ty kicx a toho alpina a bude
Já mu je nenutim. Záruku ještě maj, nahráno asi 20 hodin a opticky jsou jako nové. A už mam pár zájemců v mailu, komu je prodám mě fakt netrápí.