Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada-DYNAUDIO passat r.v.2006

o Navštíveno 3511x o
o 03.02.2009, 22:38 | Northh
Zdravím,prosím vas,jak hraje origo soudsystem dynaudio v passatu B7 r.v 2006?Dekuji

o 04.02.2009, 20:31 | frantobmw
Ze ako to hra v Passate to neviem, viem len to ako to hra vo VW Cabrio, a musim povedat ze velke sklamanie. V kazdom pripade odporucam ze tie love kupit komponenty a zostavit vyvazeny system a namontovat to sam alebo firmou... Samozrejme nepodcenovat tlmenie...
o 05.02.2009, 06:37 | Zdeny_1
Dynaudio:
dovolím se vyjádřit k dané věci. Začnu od značky DA obecně. Dánsko, Skandenborg. Tradice skoro 30 let. Hlvní působení=home hifi speakers, okrajově zesilovače, mj. nejlepší předzesilovač na plnetě Zemi - Dynaudio Arbiter v kategorii se 6 nulami na konci.
Firam má výrobu všech částí repro ve vlastních linkách, vše posazeno na vývoji a výzkumu. V domácím hifi jedna z prestižních světově uznávaných firem.
Autohifi: okrajová záležitost, ale osazují luxusní vozy. Pasat se dělal za nemalý příplatek. Hraje špičově v tovární konfiguraci. Dá se lae dosáhnout somzřejmě ještě lepšího zvuku a to postavením plně aktivní sestavy 2 a nebo 3. bez/s SW. Sám mám fullactic 2p + SW/pohon Pioneer.

Jinak zvuk Dynaudia se mnoha lidem nelíbí - je to z důvodu naprosté suchosti a nezabarvenosti zvuku s důrzame na střední/vysoké kmitočty. Obecně zvuk DA na první poslech moc neupoutá, protože nemá vlastně čím (nic neleze a ni nechybí). Je to zvuk pro znalce, kteří vědí, co je správně (mj. firemní heslo je Danish don´t lie-Dánové nelžou, což trvdí reklamní Knudsen).
Na rockovou muziku bych asi i já (20 let žiji s DA jak doma, tak v autě) volil jinou konfiguraci a aznačku. Ale kdo má rád akustiku, blues, klasiku, pro něj je DA nejlepší volba. DA obecně potřebují opravdu výkonné zesilovače, aby prikázaly své schopnosti. To platí hlavně pro středobasvé a basové měniče. Dvojnásob to platí u domácích sestav DA.
Co mě na DA fascinuje vždy, jsou výšky. Prostě to je deviza DA a jejeich měničů. Kaloty podávají nadprůměrné množství detailnícj informací bez agrese, jemné, neunavující. Jen na okraj, jejeich měnič Esotar T330 patří k nejlepším na světě a dodnes se montuje do nejdražších sousatv na světě. Bohužel, dnes již nejdou koupit samostatné měniče, to platí obecně. Výjimku tvoří jen car sety.

Já mám DA rád.
o 05.02.2009, 12:58 | frantobmw | Upraveno: 2009-02-05 12:59:16
Zdeny, pekna odpoved :D
Neviem ze v CZ kolko stoji priplatok za DA system vo VW ale u nas je to tusim 3500€. Za tie peniaze by som odporucil kupit samotny set DA ESOTEC 242, kvalitnejsie radio, a nejaky vykonny dvojkanal trebars pod rukou a podla mna este aj ostane na tlmenie a kabelaz....
Kvalitativne to bude uplne inde ako fabricky system...
A ked si das zalezat a fakt dobre vytlmis dvere nebudes potrebovat ani woofer samozrejme tu hovorim o strednych hlastostiach. Ja som mal kedysi kombinaciu Nakamichi radia DA repro a DLS A3 zosiku a hralo to ovela cistejsie a detailnejsie ako fabricke DA...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.