Navštíveno 3151x

V plánu je na kompa genesis dualmono, výšky stereo 100 a vzhledem k tomu, že to vedle JLa 500/1 je jak pěst na oko, dal by se pro 10W6 použít i jejich miniblock? Píší 440w na 2ohmy což není hodně, ale ani málo...300/2 a dualmono jsou papírově s výkonem stejně, ale ta dynamika na kompech je opravdu jinde..monoblock nebo dual mono extreme by určitě sedělo lépe, ale tam už ta cena je pro mě mimo, navíc i rozměrově je miniblock ideální. Díky za radu.
tohle nepochopím...by mě zajímalo, co toho dotyčnýho vedlo k takovýmu řešení...a ještě jich má 8 a žádnej kompletní:-/
[ Link ]
10W6tka potrebuje na dostatocne rozhybanie a kontrolu aspon 800Wrms...440W je nedostatocnych, rovnako ako zavesit Elate stredobasy na DM. Budes mat tym padom dost vykonovo poddimenzovanu zostavu. Pre JLko si zozen DLS A6 a na stredobasy Elate nieco podobne ako Steg K2.03 to by malo byt dostatocne...

05.02.2009, 15:57 |
mendo Miniblock som na wofri nemal,jedine Dmx. Ak chces vetsiu dravost na spodkoch radrej by som pouzil A6 ,ktora vcelku sadne ku genesisom len je mierne sirsi a treba zapustit viac do podlahy aby boli v rovnakej vyske. Miniblock by som dal na menej narocny sub. Nema az taky DF. A6 a w6 je uz overena kombinacia
A6 je genesisům víc podobná, tak by to snad i šlo, ale genesis samotnej by byl určitě lepší..škoda.
Nebo koupím jinej sw a hodím ho k nohám spolujezdce:-)
daj dmx a nemas co riesit....
miniblok je tak na (slabsie) stredobasy...

05.02.2009, 22:23 |
mendo na ten miniblock by fajn sadol genesis audiophile 25.01, mal som to v 20L vpredu. Po zvukovej stranke sa mi viac pacil ako W6 ale nevedel tak tlacit co mi vobec nevadilo
tak já mám W6ku stejně ve zhruba 30ti litrech a za tou plechovou stěnou toho taky moc nenatlačí...o tlak mi vůbec nejde...ale asi tohle nechám až na příští auto.