Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kabeláž v M3 :-)

o Navštíveno 3216x o
o 05.02.2009, 19:00 | doronel
V sobotu jsme předělávali instalaci v BMW M3 (E36). Docela jsem koukal na provedenou kabeláž - prý to dělala firma, ale tomu se mi nechce moc věřit :-)
Reproduktorové kabely různých barev, takže jsem musel nejdříve zjistit, kam vedou.
Plusový kabel odjištěn po cca 1 metru :-)

foto k příspěvku  od doronel

o 05.02.2009, 19:02 | doronel
Ale největší gól bylo ukostření :-))))

foto k příspěvku  od doronel

o 05.02.2009, 19:31 | SEKIN
My zase teď měli auto, kde jedna renomovaná brněnská firma měnila repra v zadních dveřích, a v levých držel ten reprák jen na jediným šroubku. Takový auta je radost dělat, protože pak zákazník opravdu dobře pocítí změnu k lepšímu a je spokojenej :-))
o 05.02.2009, 22:43 | doronel
Je to třetí majitel a podle mě tam byla původně dost dobrá instalace. V předních dveřích jsou doorboardy od PM Modifische a vzadu jsou ovály Focal, Při prodeji ty dobré komponenty vysápal a naházel do toho nějaké zbytky, jen aby to hrálo.
To uzemění na té levé straně kufru mě ale dostalo, protože baterka je v také v kufru, ale na pravé straně!!!!
o 06.02.2009, 08:47 | ruffrider
-zřejmě slušnej oddíl:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3224 sekund.