Navštíveno 3412x

zdar lidi scháním twisted reprokabel (viz příloha) ale potřeboval bych 4x2,5qmm nevíte kde kde ho sehnat ?

Pokud by jsi chtěl pořádný kabel, tak tento, ale cena je adekvátní ke zvukové stránce
[ Link ] MOC 50m 999Eur
možná dohoda pokud by byl zájem, tak mě kontaktuj na mob. viz. profil
kondor: jestli nemáš obě ruce levý, tak si je vyrob sám! Na tom nic není, stačí vhodná žíla do vánočky, navrch flexo a máš hájend za pár korun. Postup:
[ Link ] 
dík moc dá se nekde v Čechách dohnat ten proel 4x2,5qmm resp. 4x4qmm ?
to rossi.x : hehe takový "výtvory" sem páchal jako malej :D ale tet bych na tom asi nechal ruce :D
ten alfatec umim , ale je 2x2,5 viz
[ Link ]
kondor: Hehe, no vidíš. To je jako jízda na kole :o) A jestli máš např. desetiletou sestru nebo dceru, tak by to neměl být vůbec problém :o)
čao chlape -zastav se někdy
jinak ano proel se dá i v čechám -Chrudim
Já jsem tento Proel také u nás nenašel. Můžeš hodit link? Ten Proel se dělá také 4x4mm.
www.mediatech.cz ale jen pro živnostníky ted už to jako obchod nefunguje -měli by sehnat co si jen přeješ -ale musí jím to za to stát -asi ne 10-20 metrů

07.02.2009, 01:05 |
kondor | Upraveno: 2009-02-07 01:08:51
zdar Midi jo snad to dopadne že se někde "srazíme" :D ale já bych potřeboval boužel asi tak max těch 20m :(
to Frenkie : jj koukám že 2x2,5qmm nejní problém ale já si vzpomínám že sem někde kdysi zahlíd něco jako ten Alfatec ale byl 4x2,5qmm