Navštíveno 3283x

Čau lidi,máte někdo skušenosti s těmito kompama(SINUS LIVE SL 16 + NEO 25S)?
Díky

skvélý hračky za svojí cenu, tyhle rád doporučim

08.02.2009, 23:01 |
clown zeptej se LukeJeepa jak sedel pred kompama za 3000 na prdeli :o))) jen je rozumne nakrmit
No je to pro kamaráda,ale kdyz to tak ctu,tak su rikam,jestli si je taky neporidim jako kickbasy :-)
no clowne nejen ja ale i jedes sasula taky docela cumel...
jinak vazne hodne velkej mazec! poslouchali jsme je u Sekina a nestacili jsme se divit... porovnani s daleko drazsima kompama bylo vicenez prekvapive... tyhle repros valcovali i o hodne drazsi zalezitosti rekneme s prehledem
ale jestli jako kickbass to si rict netroufam (tak jsme ho nezkouseli) - spis meli solidni prednes nez aby to nejak brutalne kopalo

09.02.2009, 10:50 |
clown LJ .. woe ja je znam :o))) mne neprekvapujou ..,
proste papir je papir :o)
hodně dobrý kompa za slušnou cenu, kdyby byl zájem, máme skladem..
[ Link ]
zbytek sestavy na který tak překvapily ?? díky
jinak měl jsem starý iL a fakt slušný na svou cenu

09.02.2009, 12:56 |
SEKIN Midi34: Bylo to v našem demoboardu. ///A9835 + HELIX A4
jo pac na cla 887 mi to nechteli pustit ;) verim ze vymenit HU dopadlo by to jeste mnohem lepe ;] jinak jasne ciste vysky ( ne ostre )ale jasne, zpev krasne poslouchatelny, nezastreny, nerozmazany, nejaka zenska tak zpivala myslel jsem ze stoji predemnou, stredy taktez, presne co od pisne ocekavas si slysel, zadny kovovy pazvuky z plechovejch membran, jasnej zvuk takovej jakej ma byt. fakt moc prijemny poslech, neda se to naprsotro srovnat s nejakym dego, helix blue nebo esprit, at vezmu cokoli co v tom boeardu bylo tak tyhle kompa to prevalcovali fakt dobrej pocin

09.02.2009, 14:52 |
jenicek007 | Upraveno: 2009-02-09 14:53:01
Tak koukam,ze samy klady.Prave tech vysek jsem se bal nejvic :-)
Výšky jsem si kdysi kupoval samotný a hráli pěkně. Byly jemný, nekřičivý, občas je slyším u kamaráda v autě a rozhodně mi nelezou na nervy, jako spousta různých malých tweeterů.

09.02.2009, 21:42 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-02-09 21:44:49
smska to zas hroti (uz by to nemel pit ani redeny :-D) to zni jako by u sekina nic jinyho nehralo :-D tak to fakt neni :-D nicmene za ty love... ;-)