Navštíveno 4199x

Chci si udělat ozvučnici do bočnice v kufru, ale nevim jestli jsem na něco nezapomněl.
Dnes budu objednávat: Skelná rohož 600g/m2, polyesterová pryskyřice, peroxid, tmel a ještě základové laminovací rouno. Je to vše nebo ještě něco.

09.02.2009, 16:31 |
Kesam No ještě respirátor aby jsi z toho nebyl v 7mém neby a třeba rukavice chirurgické jde to blbě dolu a prej to dráždí pokožku :-) No a někde třeba kelinek od solviny kde to budeš mýchat pak třeba nějaké mýchatka stříkačky aceton atd atd časem poznáš až něco nalaminuješ co potřebuješ.

09.02.2009, 19:46 |
Kesam :-)To časem pozná opravdu.

09.02.2009, 19:46 |
Kesam š
s 600ti gramovkou se ti budou slozite tvary blbe delat, mel sis objednat max kolem 400-450 gramu.
Kesam: na co pouzivas Aceton? Pokud na to aby ti nezaschnul stetec tak vyzkousej radsi toluen ;-)
Myslím si že aceton má na odmaštění. Jinak já osobně co laminování to štětec. Pokaždé ho vyhodím, takže nějaké zatvrdnutí není potřeba řešit, zvlášť když nakoupíš levné štetce z lidovky.
Dobry stetec - polovica roboty, v technickom acetone nezaschne, v acetonovom riedidle ano.
doporucil by som este celokovove noznice na nastrihavanie tkaniny tam , kde je pnutie.
Já myslím že na štetci zas tak nezáleží. Je pravda že se to nemůže dělat štětkou kde jsou tři chlupy ale jinak je to jedno.
Malířskou pásku na oblepování.
Ahojte
Nema tu niekto nejaku sikovnu mierku na pomer ako miesat polyesterovu priskiricu+aktivator
mam vsetko od havel-composites.Diki Mato
Velká injekční stříkačka, nebo od oka. Když toho dáš víc, tak ti to akorát rychleji ztuhne.

10.02.2009, 14:16 |
Kesam Ale muže to zgumovatět.
Aceton na odmaštění štětce kupuju za par kaček mraky štětcu tak je vyhazuji .

10.02.2009, 15:04 |
DaveX potřebuješ teplo ještě. V zimě ti to bude dlouho a špatně tuhnout
Tak nakonec jsem vzal 450g/m2. Aceton, toluen... nerěšim to si přinesu z práce. Malířskou pásku mám, takže už potřebuju jen to teplo

10.02.2009, 15:46 |
Kesam A šikovné ruce :-)
A ještě se hodí sponkovačka a vteřinák na přychycení rouna.

10.02.2009, 17:35 |
GeorgA3T | Upraveno: 2009-02-10 17:42:02
rouno můžu přilepit na tu malířskou pásku? Neprosákne se to lepidlo/pryskyřice
No teplo je d§ležité. Pod 15 stupnů by se laminovat prý nemělo. může dojít k degradaci materiálu. Já osobně to proto raději neriskuju. i když bych potřeboval dělat.

11.02.2009, 16:59 |
Kesam já musím dodělat ten přední nárazník sakra rychle :-)