Navštíveno 3088x

09.02.2009, 20:14 |
Čihy Ahoj všichni, mam takový dotaz, kamarád si chce koupit repro do předních dveří a neví jestli jsou lepší Focal access 165 A3 nebo Hertz ESK 163 L. díky za radu
preco prve s tych si chce vybrat? na radio alebo zos.? a v prvom rde treba poriadne vytmit dvere zatvorit a upevnid nanovo do dreva, poriadne kable a napis v akej cene by to malo byt, mozno sa najde nieco lepsie a aky typ hudby.
Jj. Záleží co poslouchá, jestli na rádio nebo zes, cenová představa a zrovna montáží třípásma bych asi nezačínal.

09.02.2009, 22:06 |
Čihy mělo by to být přes zes, cena netušim vim že chtěl původně dát kolem 10 ale pak si to asi rozmyslel protože to bude auto jen jako víkendovka... posloucha skoro všechno... a jestě co k tomu za zes???

09.02.2009, 22:35 |
Čihy on chce ale jedině 3 pásmo. buď ty focali nebo ty hertz?? který jsou lepší?
Má nějaké zkušenosti s montáží ?

09.02.2009, 22:46 |
Čihy nějakou hudbu už měl tak před deseti lety a bylo to dobré. Má už vytlumené dveře, všechno dělá aby to bylo perfektní takže on si s tím určitě vyhraje.
Tak to jo. Já bych z těch dvou volil asi Focal. Hertz má na mně trošku tvrdší zvuk, ale koukám na ten Focal a vypadá, že ta výška je kovová. Hedvábí je hedvábí :-)
jedna aj druha vyska bude agresivna...........a preco nie racej lepsie 2pasmo?:O)..........urcite MS6A alebo tempo6 zahraje o dost lepsie, len im treba nejaky lepsi zosik
Mám pocit, že tie Fekály niektorí tu radiaci evidentne ani nevideli, nieto aby ich počuli...
Ale asi lepšie dvojpásmo urobí lepšiu službu.
no ked narazas na mna...........pocul som o dost drhsie focali a itak boli dost agresivne
ak chce aby to bolo perfektne, tak nemoze dat 3-Pasmo, ktore je drsnym kompromisom .... ani Mille 3-Pasmo v pasive nie je ziadna vyhra... a esk je o 3 serie nizsie....
volakedy mi MatoLuknar povedal, ze 3P zacinaju na 1000E a musim povedat, ze aktualne slusne 3P idu okolo 2000E.... nizsie radsej poriadne 2P
ale kto chce kam, pomozme mu tam...
A čo je to "dosť agresívne"? Všetky sú agresívne? A ako boli smerované? Ako ekvalizované? Kde namontované? Čím poháňané? A nie je to niekedy o pocitoch? Alebo o tom, že niekto niekde napísal, či povedal, že tie Fokálovske výšky sú agresívne?
Neviem, tieto jednovetové hodnotenia mi prídu trošku mimo. Prípadní hifi adepti sa dočítajú tieto "100% pravdy" nielen o týchto konkrétnych výrobkoch a nakoniec skončia v nejakom šunte, Lebo o tom sa nič nedočítali, tak asi bude dobrý. Neber to zle, ale trošku striedmosti pri odpise niektorých produktov nezaškodí.
Samozrejme to nič nemení na veci, že tie Accesy od Fokálu žiadny zázrak nie sú a viac menej nič s tej triedy a jej okolia.
Koniec koncov 2pásmové A1 hrajú vyrovnanejšie ako tie 3pásma...