Navštíveno 3454x

cawte asi to tu uz bolo riesene vela krat ale chcem sa spytat co hovorite na znacku Autotek? u nas na Sk to moc ludi nepozna. chcel by som dat cele auto do tejto znacky len neviem ci by to nebolo nieco onicom. zostava by mala byt 4 kanal autotek SS-100.4 a natom repra autotek mm 6.5Ci zosik na sub autotek ss 750.1 a 2 x autotek mm 12 jaky mate nato nazor?

12.02.2009, 12:59 |
jdoizo | Upraveno: 2009-02-12 12:59:59
Značek je x-10tek :-) záleží, co od toho čekáš :-)
Jinak tvuj dotaz je hodně obecný, pokud od toho čekáš "něco" a líbí se ti jak to vypadá, tak je zcela jedno co tam nastrkáš

12.02.2009, 13:07 |
fiky007 | Upraveno: 2009-02-12 13:09:15
chcem to na sq pre seba na pocuvanie a trosku stym aj narobit bordel :)proste kvalitnu a hlasnu hudbicku do auta za prijatelnu cenu
Nedávno tu byla reakce na jeden kvalitně provedený zesilovač od této značky. Neslyšel jsem od nich nic, ale osobně bych se čemukoliv od nich vyhnul(jako pár dalším (modře podsvíceným) značkám.

12.02.2009, 13:10 |
ruffrider | Upraveno: 2009-02-12 13:11:18
[ Link ] všimni si velmi kvalitního provedení plošňáku, to už o něčem vypovídá
ten zosik som vydel :( odflaknuty ale tak teraz sa skoro vsetko vyraba cina :(
nejde o to KDE je to vyrobené, ale JAK:-)
myslel som si ze to bude znacka o niecom inom ked je to spolocne s hifonicsom :(

12.02.2009, 13:24 |
DaveX ruffrider: Helix Dark Blue je taky modře podsvícená značka...

DaveX - vyjímka potvrzuje pravidlo:-P

12.02.2009, 14:02 |
Peta_R19 | Upraveno: 2009-02-12 14:02:14
ruffrider: srovnávej srovnatelné. Zesíky za dvojku vypadají všechny uvnitř stejně. Zajímalo by mě co máš za komponenty ty. Pochlub se.
a tenhle link - to byla chyba zapojení [ Link ]
navíc je to americká verze, evropské si hlídá Audiodesign - jiný design, vyšší standard kvality pro náročnější evropský trh.
ruff: mě Harman taky svítí modře :-)
Možností je dobře a bezesporu na dobře hrající sestavu nestačí jen namontovat něco do auta, potřebuješ k tomu i nějaké to KNOW-HOW... sestav je víc než dostatek,ale SQ uděláš za 15 i za 150tis.. kdyby jsi chctěl nějaou sestavu, návrh, obrat se klidně na mne
no vzhledově me Autototek moc nesedí. Hlavně kompa, a sw z řady MM. Ale budu brát zesík.. Teda snad no..
pokud ti jde o modrou, jdi raději do Hifonicsu.. brutus kompa hrají oproti Autoteku luxusně. Sice o něco dražší, ale investice se vyplatí!
kluci tož mě ten můj černobyl nepomlůvejte :-)
Peta_R19 - co mám já? Alpine MRV T503 a MRV F407 (skoro za dvojku:-) HU A 9884 a tak dále.

12.02.2009, 20:58 |
MaxxT ruffrider: jsi uplne mimo, kdyz uz hazes link, tak si to alespon procti cele..
MaxxT - vysvětli mi proč jsem úplně mimo? Myslíš že jsem to nečetl a neprohlížel si ty fotky? Prostě se mi to nelíbí, tečka. Vyjadřuju tu svůj názor, stejně jako ty a ostatní, od toho forum je.
autotek ma dobre casy za sebou, presne ako PhoenixGold ci Soundstream ci RF atd...
MeanMachine 333 som mal chvilu pozicanu, na sub alebo kickbasy uplna pecka, uroven Zapco Studio 500 alebo Z600C-SL, takisto male 66-ky boli dobre na vysky/stredy naslapany zvuk, dobry priestor i detaily...