Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zapojení 4 zesíků

o Navštíveno 4796x o
o 13.02.2009, 11:58 | maiky46
zdrvam chci se zeptat jak nejsnáž zapojit napájení 4 zesíků aby to bylo dobře?

-zatim jsem měl 3 zesíky a měl sem to od baterky na kapacitor a z toho jednotlivě vyvedený na každej zesilovač. na kapacitor už očko pro další napájecí kabely ale nedam tak to musim vyřešit jinak.

myslel jsem že bych na jednom zesíku napájecí kabel rozdvojil a vedl na poslední ale asi to neni nejlepší varianta.

napadaj mě tedy distribuční bloky s pěti vyvodama ale jak to zapojit? jak to mam ted mi bylo řečeno že je to špatně že kdžy je víc zesíků musí by distribuce před kapacitorem..

poradíte případně kde se vyplatí koupit ty distr bloky..

foto k příspěvku  od maiky46

o 15.02.2009, 21:07 | DemonBob
kup distribuční blok pro mínus kabel
[ Link ]
pro plus pojiskový blok pro plus
[ Link ]
a kapacitor dej na větev k monobloku
pokud budeš mít zapojené 4zesilovače to budeš muset mít min 50mm2 kabel počítá se to součet pojistek na zesíku děleno 2,5 a výde ti průměr kabelu
o 15.02.2009, 21:22 | DemonBob
sorry děleno 4
o 15.02.2009, 21:22 | DemonBob
sorry děleno 4
o 17.02.2009, 22:41 | noclue
ale das tam aj 4. ocko, staci dlhsi srob, sup do zeleziarstva... aj ked uplne koser to nie je :-)
o 18.02.2009, 01:00 | hifim@ni@k
Kup blok který má tři vstupy ( jeden použiješ pro kapacitor ) a čtyři výstupy. To je normální klasika.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3108 sekund.