Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Renault Clio

o Navštíveno 3426x o
o 13.02.2009, 22:38 | Faan
A hojte kluci,
jsem uplný amatér.Akorát mám objednaný renault clio 3.Chtěl bych jsi jsi do něj kooupit jen nějaký običejný rádio s USB.Z důvodu neporušení záruky jsi nechám radio namontovat u renaultu.

Radio mám vybrané tohle [ Link ]

na jiným ani neuvažuji.Ale nevím jeké repro??
Rádio bude využité za učelem normálního poslechu.
Takže vůbec nic extra nechci.

Myslíte že tohle by stačilo [ Link ]

nebo raděj tyhle [ Link ]

bude u tychto lepší zvuk? nebo uplně stačí ty panasonic.

Do reproduktorů chci investovat max. 700kč

Poraďte děkuji.

o 13.02.2009, 23:08 | petrb
myslim, ze v teto cenove relaci je uplne jedno jake repra tam das, to uz tam pomale muzes nechat ty z vyroby a mozna zahraji i lip:-) nic ve zlem.
o 13.02.2009, 23:24 | party_boy
To repro je příšerný. Vytlučeš akorát klín klínem. Raději si třeba natankuj.
o 13.02.2009, 23:40 | Faan
zapomněl jsem dodat že v autu nebude žádné orig. reproduktory.
o 13.02.2009, 23:47 | petrb
tak pokud tam nic nebude, tak bych raci volil ty panasonici, kdysi davno sem mel, ne primo tyhle, ale taky panasonici ve stare skodarne a nehrali spatne, takze jak rikas pokud to chces poze na to aby nebylo pri ceste nekam v aute ticho:-) tak proc ne.
o 14.02.2009, 00:06 | Faan
jak píšeš.nějak takle je chci využít.

díky za odpověď.
o 14.02.2009, 05:21 | Zephyr
a co se podívat tady v bazaru?
o 14.02.2009, 09:59 | DemonBob
koukni sem na radio
[ Link ]
a repro aspon todle
[ Link ]
o 14.02.2009, 12:52 | Fiaro
Faan: hele prodávam tohle, na začátek dobrý, ty ovály ještě v záruce

[ Link ]
o 14.02.2009, 13:08 | Frenkie
zkus kouknout na [ Link ]
o 14.02.2009, 14:15 | Midi34
volil bych cca takhle [ Link ] carpower nebo [ Link ] audiodesing - jedny má kámoš a za svou cenu fakt slušný
a rádio [ Link ]
Autorádio JVC KD-G 351
i za tak málo peněz to může přiměřeně hrát -alespon bych repro utěsnil - [ Link ] sinus live DBW páska
a trochu vytlumil dveře [ Link ]
o 14.02.2009, 17:35 | Faan
Fiaro: Díky, ale potřebuji do předních dveří.Takkže ovály ee.:-(
o 14.02.2009, 17:38 | CarMedia.cz
Tecsound je dobré bláto.. :-)
Nyní je v kaci tlumení Dynamat.. Sice asi více, než chceš investovat, ale lepší nenajdeš..
[ Link ]
Repro, aby mělo trochu smysl, tak komponentní, sice se do 700,-Kč nevejdeme, ale vyplatí se připlatit.. Kicx STC 5.2 [ Link ]
Rádio buď to JVC, nebo například [ Link ] CDE-101r alpine-cde-101r.html

Ale jak tu již bylo zmíněno. Pokud chceš investovat do reproduktorů 700,-Kč, tak zkus chvilku počkat, zda-li někdo nebude prodávat něco jetého.. Za 700,-Kč to nebude žádná hitparáda.

o 14.02.2009, 17:49 | Faan
hmm,asi jste mě přemluvily. Koupím teda nějaké komponentní.Akorát nevím jestli jse tam vlezou ty výškáče.:-( nevite někdo jaký je průměr díry pro výškový repro v renaltu clio 3? Jaký je rozdíl mezi koaxialnímy a komponentnímy reproduktory?
o 14.02.2009, 18:54 | hifim@ni@k
Tecsoundu se neboj. Je v pohodě. Bude jen o něco málo těžší.
o 14.02.2009, 19:47 | CarMedia.cz
to hifimaniak.. Na dveře Tecsound je nesmysl.. pokud si s ním dělal, tak víš, jak se tento materiál chová.. Je to vysloveně žvýkačka, která ti při vyšších teplotách sleze.. Rozhodně nedoporučuji.. I zákazníkům na kamenné prodejně ho vymlouvám (alespoň, co se dveří týče), i když ho skladem máme.. Cena není vždy to, podle čeho by se měl člověk řídit..

rozdíl mezi koax a kompo je zřejmý, koaxiál má lidově řečeno všechny pásma v jednom reproduktoru, komponentní repro má výhodu v tom, že výška je zvlášť.. tudíž využiješ směrovosti výškových reproduktorů a nasměruješ si je tak, jak ti vyhovuje. Nemluvě o jištění výšky ve vyhybce atd..
o 14.02.2009, 20:21 | hifim@ni@k
Použil jsem ho u 3 aut, vždy ve dveřích, v jednom už je 3 roky a pohoda. Drží jako přibitý. Spíše je problém ho sundat. Tak nevím. Používám ten s AL folií.
o 14.02.2009, 20:32 | Zephyr
jako hifim@ni@k . Dělal jsem s ním taky a na dveřích drží jako přibitý. Základ je důkladně odmastit!!!!!
o 14.02.2009, 22:03 | party_boy
Tak pokud tam nic neni, tak si zkus na něco počíhat v bazaru.
o 15.02.2009, 02:23 | CarMedia.cz
Dříve jsem s ním také tlumil a vím, co se před tím má, nebo nemá dělat. Někdy v minulosti se tu ukázal i test, kdy někdo nalepil kousek tohoto tlumení na popelnici (odmaštěnou) a čekal, co se bude v létě dít.. Za měsíc to tlumení našel o 20cm níže, než ho nalepil.. :-)
Když sečtu auta, která jsem s tím udělal, tak 3 z 5 vydrží, ale u 2 je problém. Záleží samozřejmě, jestli dotyčný parkuje v garáži, nebo nechává stát auto před panelákem, kde na něj svítí od rána do večera přímé slunce..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3076 sekund.