Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > slyšel někdo Rainbow Amboss 12"

o Navštíveno 2949x o
o 15.02.2009, 14:36 | tom96
Zdravím hledal jsem na netu, ale žádnou pořádnou recenzi jsem nenašel. Slyšel jste někdo tenhle SW nebo víte o něm něco víc? šel by to BR bedny na hip-hop díky za jakýkoliv informace

o 15.02.2009, 16:08 | MaxxT
zkus napsat CTSakovi.. :-) dovazi rainbow, tak je velky predpoklad, ze ti da konkretni informace co bys potreboval vedet.
o 15.02.2009, 17:51 | tom96
ok díky
o 16.02.2009, 13:49 | prohifi.cz
slysel jsem a sel by v pohode. Je to celkem tlakarina, ale pri zachovani slusne kvality. Pokud bys chtel vice do kvality, pak Hammer. Ten basak mam moc rad
o 22.02.2009, 15:51 | madaros
SYRUP ho měl v autě pověšenej na kraftwerk a hralo mu to pěkně,takže s otazkama můžeš klíďo i na něj.. :)
o 22.02.2009, 16:06 | jdoizo
Souhlas s Prohifi.cz Milanem

Pokud by jsi chtěl, tak mám jetý Rainbow Hammer 12 v origo bedně ( Rainbow Hurricane 1.12 ) nechal bych ho za 3.8tis s poštou

foto k příspěvku  od jdoizo

o 22.02.2009, 16:15 | tom96
už je doma ten amboss 12" dostal jsem k němu i bednu, která sedí na doporučenou litráž od výrobce, ale nějak se mi to nezdá. Tak to budu zkoušet dávat do větší bedny. Ale i tak jsem s tím spokojenej. Je to tak akorát ke zbytku sestavy co mám.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3056 sekund.