Navštíveno 3911x

Predem zdravim.Potreboval bych to potahnout ale nevim cim mam doma kozenku tu co prodavaji v galanterii za 200kc metr.Sundal jsem koberecek ale stejne to nepujde vytvarovat neni zas tak elasticka.Nemate nekdo napad cim to mam potahnout nebo je nejaka lepsi kozenka?Slysel jsem o nejake Folii.Pisou o tom v CARHIFI ale nevim jestli to vubec sezenu?Predem dik za rady..

1/ nalakovat
2/ naflockovat
3/ dat calounikovi na sev
4/ tenky samolepici koberec
nejjednodušší, nejpěknější a nejlevnější je to stříknout
nic jiné bych s tím nedělal!

15.02.2009, 18:13 |
MaxxT jj dobre kit, vybrousit, striknout plnicem nechat zaschnout, pak to vzit sprejem a pripadne pak lakem..
Delal jsem to v praci asi 8hodin ale to brouseni mi dalo:o(....nemam to jeste do hladka a ani nevim cim to tak udelat.?
prostě kitovat a brousit víc :-))
kolikátkou si to brousil naposled?
mishan ja ani nevim kolikatkou docela to mam hladke ale mam tak trochu tecky milimetrove mozna ani to ne?Me se zda ze to brouseni je dupanec jako prase a uz se mi do toho nechce:o(..radeji bych to potahnul:o)
no tak ty tečky sou proto, že jsi špatně nanesl kit. tak bude je znovu překitovat a přebrousit co nejjemnějším tmelem a když už se ti nechce, tak na to nechat hodit flock a máš to ...
flock co to jee??Kde to sezenu ??
da sa to potiahnut kozenkou, treba spravne lepidlo , teplovzdusny fen, a trpezlivost, ak sa ti to nepodari z jedneho kusa, spoj moze byt na spodnej strane kde ho nebude vidiet.
da sa to ocalunit aj kozenkou/kozou... natiahni to tak, ze kozenku nedas zvrchu, ale zboku a na jednom mieste pekne zosijes. a mas to... trosku prplacka na takych malich veciach, ale bude to stat zato
Tento tyden to budu resit pak tady hodim fota jak to dopadlo.Jinak vsem moc dik:o).........
Zdravim...Tak dneska uz to dokuncuji neni to jeste vylesteno ale jinak jsem to necekal ze to dokazu:o)Jinak dekuji hifim@ni@k ktery mi zase a neustale radi:o)

Nemáš zač. Pěkná práce. Také mně to čeká.
Zacnu delat doorboardy tak to uz asi bude mazec pak dam tady fotky....