Navštíveno 3277x

Zdravim, chtěl jsem si udělat měděný konektory pro připojení více kabelů na baterku Power Cell PC 4000, nakreslil sem si to všechno, vyměřil a narazil sem na to, že nemůžu nikde sehnat měď. Potřeboval bych asi nejlíp měď 2mm v malém množství. Prolezl sem co se dalo, šmejdil sem na netu, ale nemůžu ten materiál prostě splašit :-(
Neporadí někdo? Díky.
zajdi si do firmy kde dělají poměďování okapů.. udělaj ti to..
v Brne treba ALMS, tam maji takovyhle veci...

16.02.2009, 15:34 |
dolph | Upraveno: 2009-02-16 15:36:13
2mm? ? to je plech ne? kdyby si chtel od 5mm nahoru tak jsem schopny zajistit.. mame skladem tuny mědi rozmery od 20x5mm az po 160x30mm :)
jo a je to ve 4m delkach :) ale můžu ti říznout kolik chceš.. pokud by jsi byl z ostravy tak si zitra prijed.najdu tady nejake zbytky :)
Hledal sem ještě pořádně po internetu a nakonec sem narazil na jednu firmu, kde mi řekli, že mi takový drobnosti i snad udělaj, takže dneska jim pošlu výkresy a uvidíme, jestli to udělaj a co za to budou chtít.
Snad to vyjde.
dolph: no já teda nevim, ale troufám si říct, že když budu mít masivní oka vložený mezi dva 2mm pláty mědi, tak je to dostačujicí,ne? Neumim si představit že bych měl 2x5mm+tloušťka oka.

16.02.2009, 17:42 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-02-16 17:42:54
dolph: psal jsem ti na ICQ.
hifim@ni@k: Na ICQ mi nic nepřišlo :-(
hifim@ni@k: a jo, sorry, sem to špatně přečetl.
Psal jsem dolphovi at mi pošle měď. Ale zatím stále nic.

25.02.2009, 16:06 |
dolph hifim@ni@k: promin promin ale mame v prci silene prace a vubec netiham zajet na postu .. mam to riznute zabalene.. jen to poslat. do konce tydne stopro posilam..
dolph: psal sem ti do mailu ohledně té měďi.