Navštíveno 3251x

Zdravim lidi :) jsem tu novej.
Chtel bych Vas poprosit, hledam nekoho kdo by mi do moji 307 namontoval zesilovac, sam si na to netroufnu nevyznam se v tom pls neni mezi Vami nekdo/neznate nekoho? Diky Petr
jsem z otrokovic. ale doma budu az v patek
diky za odezvu
jinak je to P307 a 4kanalovej zesilovac snad to neni problem?
Zajeď k Renkovi přímo v přerově u teska má tam dílnu i vše potřebné k montáži.VIVA - přímo v zatáčce žlutý barák pokud to nepřemaloval :-)
Renek uz to udajne zabalil - neni po nem vidu ani slechu a clenovi All (Ivan Svitek) mi dnes do telefonu oznamil ze montaze nedela a ze ma jedine nejakyho kamosa ve Zline tam se mi ale nece :(
to Kalin:
tak mam k dispozici 2garaze
příští týden mám volno pokud by to stačilo.
kdyztak se ozvi... zapojeni zesiku je otazkou 5 minut

16.02.2009, 22:16 |
cendler | Upraveno: 2009-02-16 22:16:57
Midnite : myslím si, že se jedná hlavně o natahání kabelů atd. nebude asi jen zapojit zesík, to za 5min nestihneš
tak kdyz pise jen namontoval tak sem myslel ze jen zapojit, natahnuti kabelu atd si majitel muze udelat i sam :) na to nepotrebujes zadne znalosti. akorat netahnout napajeci a signaly vedle sebe :)
abych uvedl na pravou miru tak mam
radio:
Clarion DXZ 389RUSB
repro predni dvere:
Kicx GFQ 6.2
repro zadni dvere:
Kicx GFQ 130
a chci tam pridelat: Crunch MXB 4125 - 4-kanálový zesilovač
takze lidi nevim co ete je potreba k tomu? nevyznam se srry :(
tak tohle fakt nebude otázka 5ti minut. komplet roztahat kabeláž, napájecí a repro od zesíku
cca 4 hodiny práce než najdeš jak se kuchá 307 dá taky práci pokud to nikdy člověk nerozdělával :-)
Vím jak sem kuchal andulu :-)
jj v tom případě že nemá ani kabely tak to bude trvat déle.. otázka 5ti minut by to bylo kdyby se ten zesík zapojoval jak by každý chápal z nadpisu.. popř kabely si můžeš natahat i sám. není to nic těžkého. najdi si průchudky a určitě nebude problém.
Midnite tak to jsi mu fakt pomohl:-)
+ a - pozná každý jako bílou a černou asi tak :-)))
Repro už máš napojené na rádiu?
ali: tak ono neni tezke natahnout kabely.. jako urcite jestli nema cas tak chapu ze to nekomu chce dat. ale tak sam uznej ze to neni tezke
No když to někdo nikdy nedělal a ví o tom kulový, tak to chápu. Navíc rozebírat plasty u 307 není jako rozebírat plasty u Felicie.. Navíc ne každý je na takové věci zručný, nebo někdo se k tomu dopracuje postupně. A člověku, kterého to chytne, pak už ani nic jiného nezbývá než aby si už vše dělal sám.. Takže ho chápu, třeba mu bude stačit jen aby to jednou viděl a potom už to půjde samo..
zdravim lidi ano od radia ke vsem reprum jsou natazeny kabely(ale jen ty zakladni?) ted tam proste ci pridat ten zesik
To bude složitější :-) Já bych vyměnil i repro kabeláž za lepší a samozřejmě vytlumil a uzavřel dveře + MDF kroužky pod repro a trochu polepit i tapec. Když už to bude rozdělané. Stejně by to vibrovalo. Průchodka možná bude přes levý blatník jako u 406.
vim jak to trva kdyz se prochazi motorovou stenou s napajenim kabelem, kolo i podkoli dolu a vrtali jsme
dalsi je ze repro to ma na tapecaku a ne na dverich
tohle neni na 5minut prace :-)
kral: precti si ze pisu zapojeni zesiku je otazkou 5 minut.. sleduju ze lidi ctou jen to co chteji..
tak lidi konec hadek :)
uz se mi odtud z fora ozvali dva lide z Prerova kteri by byli ochotni se na to vrhnout. Timto jim dekuji a domluvim se s nimi
prerovak: to nejsou hadky, hlavne at si nakonec spokojeny
midnite: zapojeni treba ano, ale kdyz zacnes tim co psal nazacatku tak je pozadavek jasny
"...hledam nekoho kdo by mi do moji 307 namontoval zesilovac, sam si na to netroufnu nevyznam se v tom..."
to alda bagrator...jj renek už u tesca neni..otevřel si malej tuning kšeft koosek od sexšopu ;-)) a co ma tu blondynu tak s nim neni vubec řeč ;-D ..ale prej ma pronajatou neakou garaž v stsce..co ja vim
zdravim :) tak je to pravda Renek u Tesca uz fakt neni a ma ten"tuning kseft" u sexhopu :) dnes se mi na auto dival (nelibili se mu predni repra Kicx GFQ 6.2 - pry by tam dal naky Alpiny a rikal at se na zesik vykaslu a dam tam radej SBE-12KIT 12“ (30cm) Bass Reflex Subwoofer & Digitální MONO zesilovač & elektroinstalace Kit
[ Link ] tak ve ctvrtek mu to mam dovist tak sem zvedavej jak to bude znit
Prerovak: se nedivím, že ti doporučil Alpiny, on totiž nic jiného nikdy neměl a nikdy neslyšel :-)))))
mishan: a ten set co mi doporucil se da?
Prerovak: jo ten bude v pohodě ;-)
že si takhle někdo nechá zblbnout hlavu:-)

18.02.2009, 00:07 |
Shr3k Mishana asi sere, že Renek dělal do autohifi už v době, kdy Mishan tahal holky za copy... :-P
takze lidi toto si mam tam nechat dat ju? SBE-12KIT viz.
[ Link ] k tomu co uz tam mam:
radio:
Clarion DXZ 389RUSB
repro predni dvere:
Kicx GFQ 6.2
repro zadni dvere:
Kicx GFQ 130

18.02.2009, 09:55 |
Shr3k | Upraveno: 2009-02-18 09:56:31
Prerovak: Ten set je cenově výhodný, ale je vhodný pro nenáročné posluchače. Pokud nebudeš chtít nijak upgradovat, plně odpovídá tomu, co už v autě máš. A nechech se zmást ani řečmi Renkovými (o tvých stávajících reproduktorech) ani těmi tady (o tom setu).
No uvědomte si taky, že jsou i jiné a lepší reproduktory, než jsou Kicx.. Podle mě jsou až moc vynášené do nebe..
Shr3k: to si myslíš pouze ty :-P a Renka znám dobře...
a co se týče autohifi, tak moc popředu , když sem jázačínal nebyl, tak važ slova :-)))
;-)

18.02.2009, 20:36 |
tazman | Upraveno: 2009-02-18 20:39:01
mno renek...co nesmrdí ///A tak to nebere ;-D ale dneska sem se u něho stavoval a nabidl celkem slušnou cenu na gumy ;-D p.s. mno ten set"jestli se nemílím" ma kupodivu za slušnou cenu...
Já jsem bral od Renka Oxygen audio a nikdy mi to nerozmlouval.
mno ja u něj bral zes FLI a taky mi ho nerozmlouval;-D