Navštíveno 4028x

tak jsem se pustil do instalace
radio:sony x-plode gt700
zesík sony x-plode xm440ex 4 kanál
repro:komponentní Fusion 16ky
basák Carpower crb 30hq
není to nic extra ale k poslechu to stačí...
časem ještě vytlumím dveře a kufr:-)

potahování tuby...

basáček...

tuba hotova:-)

věčné tahání kabelů...

kapsy hotovy..potaženo:-)

dveře zkompletovány:-)

zesilovač se konečně přesunul dozadu:-)

jako mishan. loketka pekna.. ale zbytek obyc, dej foto jak to vypada v kufru nebo kde to mas
Teda mě se to líbí, na první instal ty dorboardy jsou v pohodě..
bych udelal poradnou bednicku misto tuby a skryl draty od vyhybek
tubu zatím ponechávám jak je....stačí mi to....
kufr nafotím jen co bude krapet lepší počasí..mám tam ještě nějakej bordel:-)
goofy> to ze rikas ze je ti tuba staci, svedci o tom ze si asi jeste neslysel poradny hranaty klasicky BR box... urcite by te to nadchlo mnohem vic nez priblbla tuba... ale az si poslechnes par aut, nekdy nekde na srazu nebo tak tak pochopis ze neco jako je tuba jsou vyhozeny penize do kanalu... druhy co bych vytknul je pro me naprosto nepochopitelnej vyber komponentu (radio - zesik), i kdyz zde asi hrala velkou roli cena ze. chvalim vyber komp ale tady teda taky nechapu proc jsou vyhybky v kapsach ve dverich, pod tapecak se nekam nevesli? nevidim na nich nic tak uzasnyho aby museli byt na ocich a zbytecne plnili misto v kapsach... dvere urcite vytlum a doufam ze si pouzil rozumne napajeci kabely s vhodnym jistenim. celkove jako prvni instalace dobre, spousta lidi tady ( i kdyz to nepriznaj) zacinala hodne podobne. jo a chvalim ze ses psutil hned do boardu... a sorry za roman :-D

17.02.2009, 20:43 |
Kesam Dobrý ale taky se mi zdá že tuby mají nějakej čas už odzvoníno.
Třeba v supermarketech je mají pořád.
Ja by som určite nafarbil tu kriciacu zelenu farbu na cierno alebo max na bielo ako mas aj ine casti interieru, ta zelená tam moc nesedí...
to:frantobmw
ty zelené kraje se budou lakovat na 100% stejně tak i výšky....ale nechám to až bude trochu teplo a mín sněhu:-)
ale asik pujdou do černy...s tou bílou by to bylo pořád moc na očich podobně jak s tou zelenou..hlavně pro zloděje jak pěst na oko