Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > manuál k Pioneer AVH-P7500DVDII

o Navštíveno 2938x o
o 17.02.2009, 15:00 | FANY
Zdravím,nevlastníte kluci někdo Pioneer AVH-P7500DVD ? Sháním k němu manuál. Spousta věcí se dá nastavit intuitivně,ale o něčem bych si radši přečetl. Je tam třeba i automatické nastavení zvuku a jeho zpoždění pomocí mikrofonu..ten k tomu taky nemám. Navíc se mi nadaří regulovat jas dipleje. Nevěřím že by tam byly jen dva stupně jasu-utlumení při rozsvícení světel. Tak původně drahé rádio to má určitě ve více možnostech,jen na to ne a ne přijít.
Díky moc!

o 17.02.2009, 15:09 | Djturtle
Aaa pozor, křivák sem vrátil. Jo, já jsem tohle rádio mohl mít, ale to bys musel mít chlapče férový jednání. Víš moc dobře o čem mluvím, žejo? Nemyslíš, že by byla slušnost alespoň odepsat na ty maily, co jsem ti posílal??? Když se ti nelíbila cena, za kterou jsem to tvoje rádio vydražil, tak jsem byl teda i ochotnej se s tebou domluvit na nějakým kompromisu pro oba, ale tys neměl ani tolik slušnosti, abys mi odepsal. Srry za offtopic, ale to, že jsem tady na tebe opět narazil mě teda celkem zvedlo ze židle..
o 17.02.2009, 16:02 | FANY
Můžeš z toho pochopit že jsem si ho nakonec nechal.
A ze židle moc radši nevstávej,protože když vstanu já,tak věř tomu že toho křiváka bys špatně rozcházel.
Taky sorrrrrrrrrrrry za O.T.
o 17.02.2009, 16:07 | Vencaf
křivákem tě nazval právem,taky si pamatuju tu tvojí "dražbu"
o 17.02.2009, 16:21 | Djturtle | Upraveno: 2009-02-17 16:23:52
FANY: Aha, takže to mám pochopit tak, že tobě to tvoje chování připadalo férový?? LOOOL! Tak to už ze židle nevstávám, to už se pod ní válím... :o)))
Sorry, ale já si férový jednání představuju úplně jinak... Ale máš možnost se tady obhájit, tak do toho! Já si to rád poslechnu! Třeba je to jinak, než si myslím a křivdím ti neprávem. Fakt jsem zvědavej.
o 17.02.2009, 17:12 | FANY
Co se týče dražby jsem už se tenkrát ´´obhajoval´´. I když to asi málo komu stačilo k pochopení. Je pravda že jsi mi Djturtle nabídl už rozumnou částku,ale zkrátka jsem se rozmyslel. Je pravda že jsem mohl odepsat že to takhle dopadlo,ale přece nebudeš zoufat. To mně by asi víc naštvalo když by mi neodepsala třeba nějaká holka na seznamce,po té co by mně lákala.. Ale to už je trochu O.T.
Koukni na Aukro nebo Polské Allegro,tam je Pionnerů a Alpin dost. Zlotý má dobrý kurs,tak se dá dobře koupit.
o 17.02.2009, 17:27 | Djturtle
Chichi, ok. Ne, já tu vyjížděčku fakt chtěl, proto mě to nasralo.Příště si teda pořádně rozmysli, jestli ji chceš vůbec prodat. A odepsat je podle mě slušnost, když už nic jinýho. Kdybys napsal blbý promiň, ale já za něj chci ještě víc (nebudem si asi nalhávat jakej byl důvod), tak bych sice byl taky nasranej, ale určitě miň a snažil bych se to pochopit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3343 sekund.