Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Clarion drx960rz

o Navštíveno 3187x o
o 17.02.2009, 19:55 | obr87
Zdravim,

potrebuju par rad. dostal sem od kamarada autoradio Clarion DRX960RZ. moc tomu nerozumim - zjistil sem, ze nema vestaveny zesilovac a ve sve dobe udajne patrilo k tem lepsim. ma cenu do davat dnes do auta, nebo je to uz spis kousek do muzea? prodejny to uz dnes asi neni...?

pripdne, kde sehnat navod a jak to vubec do auta napachat..? jaky pouzit kabely, jestli to pripojit primo na baterku, atd... slo by to do pritelkyne BMW E36 compact - nakej zesik tam v kufru ma. fakt se v tom nevyznam a nerad bych udelal nakou prasarnu...

diky moc za info

o 17.02.2009, 20:00 | jdoizo
Je to bez koncáků . zvukově je to špičkové rádio , pokud by ses ho chtěl zbavit, a je funkční a nemá problem s načítáním cd, tak bych si ho rád vzal :) je to špičkově hrající nostalgie
o 17.02.2009, 20:04 | obr87
to jdoizo:

vede z toho 6 cinchu, tot vse.. ten zbytek kabelaze sem nasel na netu za 290,-

jakou to ma dnes cenu vubec?? spis ho asi necham v aute, dokud bude hrat...

k cemu je vubec ten procesor tam? nak sem to nepochopil.
o 17.02.2009, 21:07 | Zephyr
sry za OT, ale to mi připomnělo tu zděděnou Bugatku v anglii :-)
o 17.02.2009, 21:16 | koren
pokud je v poradku tak ma cenu cca 2500
je to asi nej z radii okolo roku 2000 - resp za "normalni" cenu, i tak stalo bezmala 30k
stale porad zvukove plne srovnatelny s aktualni top produkci, jenom vybavou uz ponekud pokulhava

btw nekde mam snad manual v cestine:-D
o 17.02.2009, 23:24 | jdoizo
cool rádio třebas na pure passive :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4296 sekund.