Navštíveno 2859x

Zdravím, bez uvážení jsem dle funkcí koupil rádio Sony CDX-GT828U. Má slušnou výbavu, pohodlné ovládání a nepatří mezi nejlevnější. Jde mi o zvuk. Všude tady čtu, že lidi preferujou rádia Alpine a Pioneer. Jelikož jsem nikdy neměl jinou značku, nepoznám rozdíl, ale zvuk se mi zdá celkem slušný. Je v tom opravdu takový rozdíl? Vyplatí se radio Sony prodat a koupit nové?? Jde mi o to, jestli si mám zbytečně přidělávat starosti a peníze, za cenu minimálního rozdílu. Děkuji všem znalcům za pomoc ;)
(Mám zesilovač Dragster, komponenty a ovaly Alpine, Subwoofer)
Tady na fóru je zvykem označovat Sony jako největší shit, ale podle mě k tomu není důvod. Laciný Sony jsou stejně mizerný jako low-endy jinejch značek, takže bych nevybíral podle toho co říkaj ostatní, ale podle toho co ti sedí. Kamarád nedávno koupil nějaký Sony (model si fakt nepamatuju) asi za 7,5tis. a nenašli jsme žádnej velkej rozdíl ve zvuku oproti staršímu Clarionu za podobný peníze...
Vencaf
Díky, jenže tím že jsem nikdy neměl Alpine a Clarion tak to nedokážu porovnat. Není to nejlevnější radio, má už to vychytavky převodník 24 bit, S-Mosfet výstup 4x52, různé komprimovaní souboru a vylepšování, jenže se v tom tak nevyznám, jen doufám, že jsem neudělal volovinu no, že jsem koupil to Sony :(
a co si myslíte o oválech a komponentech Alpine?
hele nejlepší je si to u někoho poslechnout a udělat si vlastní názor,Alpine stejně jako všechny značky má levný i drahý věci, nejde říct takhle obecně jestli jsou dobrý nebo špatný, záleží i na zbytku sestavy a na tom co posloucháš a jakej zvuk ti vyhovuje...