Navštíveno 4960x

18.02.2009, 18:49 |
TraNce4Ever | Upraveno: 2009-02-18 18:59:48
Ahoj všem, prosím o radu či názor za kolik je zesilovač prodejný.. Byl kupován nový, má cz návod, záruku (nepotvrzenou) a je samo plně funkční.
Díky všem za názor, Jarda.
Max.3000Kč Mám 2 téměř stejný viz foto,akorát,že to jsou digitály...taky je budu prodávat

To kdyby někdo nabídnul by úplně stačilo..
Květák > Když ti někdo nabídne 2 litry, tak budeš rád. Člověk, kterej se v tom trochu vyzná si totiž raději koupí carpower HPB-1502. Ačkoliv HPB není nějakej extra zesík, tak člověk raději šáhne po HPBčku. Nebo si najdi nějakýho neználka.
TraNce4Ever > A u tebe bych to viděl kolem 1500.
Já toho panáka nemam v úmyslu nějak hanit, do nějaký low-cost sestavy nebo pro začátčníka docela slušný zesíky.
to by me tedy zajimalo,proc by si mel clovek kupovat radeji HPB od carpoweru misto takovyhleho panaka....
ty HPB jsou ten nejvetsi LOWEND co muze bejt a zamozrejmne vykony u toho jsou zcela taky jinde(nizsi) nez uvadi carpower...
ten Panak je proti tomu super stroj...
party_boy: myslíš jen 1500 ? Čekal jsem aspoň 2000,- :-(
Pavel 528: Díky, taky myslim, že to neni úplnej šrot
Takže mám počítat s 15 stovkama ?
Pavel 528 > Já se s tebou nechci hádat. Vím, že děláš se zesíkama, takže v tomto případě ti nesahám ani po kolena. Jenže já jsem se zesíkama od Panasonica začínal a užil jsem si s nimi své. Tehdy jsem na toho digitála zavěsil Hertze HS 300 v uzavřence, kterej měl 350 RMS. Jako ze začátku to bylo dobrý, protože jsem nic jiného neslyšel a nezkusil. Později jsem se dozvěděl, že P3RF3KT prodává HPB, tak jsem ho od něj koupil a po výměně jsem byl úplně někde jinde. Samozřejmě, že jsem v tu dobu měl ten samý HS 300 v uzavřence.
Já neříkám, že je to šrot. Těch 1500 za to dostaneš určitě a třeba ti někdo nabídne i víc. Nebo si dej inzerát na 2 litry a třeba se někdo chytí.
napis neco o tom zesu treba bych mel zajem a na cene bychom se dohodli díky