Navštíveno 4455x

19.02.2009, 16:54 |
Meda Potreboval bych poradit dobry SW, nejlepe s prumerem 8", BR ozvucnici do 20ti, maximalne 25ti litru, RMS vykonem cca 300W, ktery bude umet zahrat od nizkych frekvenci a i pekne zatlacit..
Abych vysvetlil situaci, mam komplet muziku od Rockfordu, kompa Type RF (16, 13cm), na ne zesik Power 551x, monoblok Power 10001bd a to nejdulezitejsi-SW T2 15"-nemam ho kam dat, ma proste moc velke naroky na ozvucnici a kufr potrebuju, takze kdyz uz si ted budu konecne davat muziku do auta, chtel bych 1-2 mensi SW, ktere se budou co nejvice blizit te T2 ( :) ) a pouzit na ne ten monoblok (500w/4, 750w/2, 1000w/1)..
Jeden SW by mohl jit dozadu misto loketky, druhy na plato, popripade pouzit jeden 10" na plato do ktereho by slo pustit i tech 500W, ale jak jsem psal vyse, nejaky tlacici s malou BR ozvucnici..
A ted babo rad :-)
:-)))) Kicker S8L7 umí to co očekáváš :-))

Fusion RE-SW120
sice 12" ale 23litru uzavrenka, ma 250W rms, takze 500W na nej akorat :-)
box se udela na miru, mozno k poslechu kdyz se stavis

19.02.2009, 18:30 |
Meda Co tohle? Ma spravny prumer, dobre zatizeni, citlivost taky a spravne malou BR ozvucnici.. Ted jeste vedet zda tlaci a hraje :-)
[ Link ] Kraliku ja ti pak stejnak asi zavolam :)

19.02.2009, 18:53 |
Beda jj mel jsem tu cest slyset ten Fusion co pise kralik a za tu cenu neni co resit
ja ti poradim nelez k Mackovi do auta :-)) jinak aliante

19.02.2009, 19:23 |
Meda pepe: pozde, uz davno pozde :)
take mi to hralo velice slusne, ale jak jsem psal, kufr je potreba a navic celkem ocekavam os mensiho SW, ktery bude v kabine auta trochu neco jineho nez od kilowatu uzavreneho za sedackami, plechem a nadrzi :(
Na ten Hertz bude 500W málo. Mrkni třeba na GZ 10XD, ale ten bude asi také nenažraný.

20.02.2009, 00:02 |
Meda hifi: s vykonem by problem byt nemel, ten RF digi monoblok umi do 1 ohmu 1000w, takze se nebojime :), ale aby to take k necemu bylo, zda se mi, ze je ta ozvucnice dost mala, ale je tam samozrejme vice veci, jeste se v tom uplne nevyznam..
Kazdopadne zatim ten Hertz vede, nejake zkusenosti?

20.02.2009, 00:15 |
Meda Autohifi: diky, uvidime co vymyslime..
jinak Aliante myslite od Phase?

20.02.2009, 01:19 |
Meda Tak jsem po brouzdani zatim dosel k:
Hertz HX 250 D
Helix P 10 Precision
a nebo sehnat treba starsi (nechce se mi kupovat opet zbytecne drahy SW) JL audio 10W6V2-do dvouohmove verze by se dal pustit KW, to by mu mohlo pri 21L BR ozvucnice stacit :)
Tak povidejte :)
Meda - tak ja jdu do Helixe P 10. mam vse od helixe, krome radia :-) tak uvidime jak to zahraje:-)
meda: se klidne stav, probereme to osobne :-D
Ta W6ka bude chtít asi víc litrů a ten tvůj zes nedává náhodou 350/650/1000? Ale na 2ohmy by to na 10W6ku i stačilo.
Jj. Aliante od Phase-Linear-Evolution-MacAudio. Krásný kousek, dal se tu kolem 5000kč, nový.
Ten HX 250D bude mít při 20L rezonanční frekvenci 48Hz, což je zbytečně vysoko. Až při 30L se dostaneš na 44Hz. Jedná se o uzavřenku. Záleží co posloucháš?
aliante od MacAudio? :-O ale no tak ;-)

20.02.2009, 10:43 |
clown LJ ... sundej si ruzovy brejle :o)))
ja nerikam ze se to nedela ve stejne "tovarne", ale aspon to tam tu znacku napsanou nema nebo snad uz ano?
[ Link ] Já věděl, že se vám to nebude líbit :-D
Já mám repro MacAudio CFX 2.16, výborný zvuk. Původně také repro od Phase. Jen je na nich jiná značka a hned každý dělá, že je nevidí :-) Mně je buřt co je na tom za značku pokud je to stále původní Phase.
tak to se omlouvam :-O husty no
Pepe: ten woofer je pecka, má to i hodně pěkný hodnocení..
Jinak to co popisuješ, splňuje nejlíp 8W7 popř. i desítka, ale to chce jinej zes a možná i celou sestavu:-) W6ka je spíš SQ záležitost...aspoň pro mě:-)
Desitka" to zrovna neni, ale tlaci pekne i v uzavrence =o)

no kdyz uz tlaci pres kalhotky, tak mohla sedet i na zavrenym hajzlu, vysledek by byl stejnej ;) :-DD
jinak ja vim taky o jednom malim placatym co tlaci, ale tlaci jen v BR, uzavrenka kdyz tlaci tak to chce mit slusnej zesik pro urizeni...

23.02.2009, 18:34 |
Meda Co tohle?
[ Link ] Meril jsem to a dostal bych se na plate v kreci na cca 25 litrovou ozvucnici..
Jinak kdyby nekdo chtel-co shanim vite a vymenou bych nabidl Rockford T2 38cm, sice uz jsme u Kralika i vymysleli, jak by to do auta slo, ale je to preci jen velky zasah, takze pokud bude jina varianta.. :)
no a ja se tesil ze ze se udela neco co minimalne v CZ nebude :-D
ozvucnice nad palto nic moc, ono to bude chtit i misto pod basakem jinak to neni ono, takze placate ozvucnice nic dobryho

23.02.2009, 21:10 |
Meda :)
Takhle jsi mi to mel vymluvit kdyz jsem u tebe byl :)
Jeste porad nevim, nastesti na to ted hned nebude cas, takze to nechame jeste uzrat :-)
Jinak nemyslel jsem placatou ozvucnici, zaklad se da udelat na plate a bednu udelat ve "tvaru" jehlanu-sice bych nevidel ven, za to by mi to foukalo primo za usi :)