Navštíveno 3198x

Chystám se na jaře až bude příjemněji vyměnit originální reproduktory + rádio za jiné.
Rádio : PIONEER DEH-P6000
[ Link ] kompa a ovály od Helixu dark blue 62.1 a 69.1
Do dveří budu asi mít problém s montážní hloubkou protože asi repra s větší hloubkou jak je 50 mm tam docela budu těžko dostávat. Dal bych podložku od sinusu 16 mm ale pak by mi to mlátilo nejspíš do mřížky nebo bych tam tu origo mřížku asi už vůbec nedostal ( tak mě napadlo že bych ten reprák prostrčil tou mřížkou ven, prostě jen v ní vyříznul kruh na repro). Tlumení možná bude taky uvidím jak se na to budu cítit. Dělal už někdo ibizu v tomhle roce? je to ta starší před facelitem. Díky za každé rady. Jo repro bude pouze na rádio !
Místo oválů kup to tlumení a uzavři dveře. Zkus zde pohledat, poslední dobou se to tu řešilo stále. Nevím jestli to ještě někoho bude bavit :-)
no jo jenže mě se s tím tlumením zase tak moc necche dělat. Navíc když to udělám tak potom se už nedostanu na elektrickou stahovačku a když odejde tak můžu rovnou vykuchat celý dveře a je po tlumení
Nevim ajka je montazni hloubka, ale v cordobe mam Rainbow SLX Deluxe a uz si to moc nepamatuju, ale kdybych pri montazi zazival nejaky peklo, asi bych si vzpomel:-) Proč bys mel kuchat cely dvere kdyz odejde stahovacka? Kolikrat si myslis, ze ti ta stahovačka odejde, a kdyz uz tak si snad oznacis srouby a diry, ktery ktery prelepujes ne? Abys to pak nemusel strhavat. Rozdíl ve zvuku je propastnej. Nevytlumeny dvere zni vetsinou jako by ten reprak hral ve sklenici
popřípadě za jakou částku i s materiálem je někdo ochotnej ty dvoje dveře vytlumit? popřípadě nějaká firma ale tam počítám že to bude asi docela mastný
tak cordoba je to samý co ibiza tak uvidím až na jaře koupím no.. jen jsem scháněl předběžně informace. uvidíme jestli mi to neudělá bratránek nebo sám. Už jsem jednou tlumil dveře na favoritovi ale nešlo to moc pozna páč jsem nevěděl jak se to dělá a dával jsem jen na vnější plech a na vnitřní nic nebylo.
musis to cely zavrit, ja sem zadelaval i tu velkou diru 5mm plastem, kterej sem prisrouboval do dveri a prelepil. Nic na tom neni

20.02.2009, 14:33 |
ddawe Scream: pls nějaký foto vyřešení podložek pod repro v cordobě ?
foto nemám, co na tom fotit, podlozka z 38mm MDF

23.02.2009, 12:19 |
ddawe takže si udělal větší díru na origo kapsach na repro a pod ni dal jen mdf kroužek?včera sem dělal šablonu na konzolu co bude držet mdf kroužek a neska to vyříznu, tak sem byl jen zvědavej jak si řešil místo a původni díry pro přišroubování kapes u repra. ale i tak dík...
no tu mdf normalne prosroubujes do dveri a na to pridelas reprak. samozrejme ty srouby musis zapustit. Foto by ti bylo stejne na nic, protoze tam mam koený tapecyz modelu 00-02, který to maj reseny trosku jinak, ale i na puvodni to neni problem neresitelnej.