Navštíveno 3529x

22.02.2009, 11:09 |
kulík | Upraveno: 2009-02-22 11:11:09
Měl někdo SW od Dragsteru řady DWH nebo DWE 15"? Prosím o reference,něco totiž sháním a tento mi padl do oka.
Kvalita zpracování mi příjde vcelku dobrá i cenově je dost zajímavý.Jen nevím jak je no tom Dragster po zvukové stránce.
Jinak skončím zase ve Spinneru:/

22.02.2009, 11:12 |
kulík
chce to pořádně vybudit, nicméně to samé, jako Spinner.. :-) Po zvukové stránce fajn, i když pokud chceš zvuk, poohlédni se spíše po 12"..
a c oza podobnou cenu CPčko Sonika v 15tce??
[ Link ] od ty doby co me s nim Vinzek nakazil tak ho budu vsude protlačovat :-D
a tady ten sw je na tlakařinu?
jesli myslíš sonika, tak ti pěkně zatlačí, teda jesli ho dobře užívíš :)
Nee, Sonica znám dobře(měl jsem) ;-) Zajímá mě Dragster..
co se tyce Dragsteru tak je zvukove dobrej(dle meho nazoru = me se libi), a jak pise revilo, vol 12" pokud chces kvalitu a nee jen tlak. jinac tady ty suby jsou spis na tlak a 15" tlaci hodne dobre, ale chtej narmit, takze zesilovac nepodcenovat :)
soník: na tlak velice dobrej na kvalitu hudbu ne :)
dragster: jak pisou kluci nade mnou
Závěs je tady fakt mohutnej, musí slušně bochat..

22.02.2009, 18:08 |
kulík bohužel,soniky určitě ne,chci dát dvě 15" do dvou ohmů a DB1000.2 by dva soniky tahala jen taktak.
takže spíš asi 2x spinner M15,ještě uvažuju nad AS radion 15plus
Zesilovače má Dragster dobré, ale zvuk repra se mi moc nelíbí...
kulik AS Helon nechces? :))))

22.02.2009, 19:12 |
kulík LastEd,dík ale to je už moc silné kafe.Kdysi jsem chtěl Xiona ale už mě to přešlo.

24.02.2009, 08:11 |
kulík ok dík za rady,ještě bych chtěl vědět,jestli v případě 2 SW je lepší společný nebo oddělený objem pro každý zvlášť.
A jestli je lepší seriové,nebo paralerní zapojení dvou SW,bez ohledu na výkon zesu.
Ptám se,jestli to neovlivní nějak dynamiku,nebo el.vlastnosti SW.(TS parametry)

24.02.2009, 10:16 |
kulík nikdo nedával 2 woofry do jedné bedny?
urcite udelej oddeleny objem!