Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaké kompa

o Navštíveno 3002x o
o 23.02.2009, 07:07 | Tweety_xx
Měl bych otázku. Kámoš chce dávat nové kompa. Co si myslíte o těchto? [ Link ]

Případně jaké jiné kompa tak do 2 tis.?

o 23.02.2009, 07:29 | Mááša
v téhle cenovce jednoznačně Kicx ICQ 6,2 [ Link ] velmi kvalitní přednes, hedvábné výšky, moc hezkej zvukovej projev..

půjdou na rádio nebo na zesik?
o 23.02.2009, 12:58 | Tweety_xx
Půjdou na zesík MAC audio, jen ted nevím typ ale není to to Ztko
o 23.02.2009, 16:46 | prohifi.cz
doporucuju taktez ICQ 6.2 - za ty penize super repraky - s tak kvalitni vyhybkou, vyskacema a stredobasama tezko koupis neco lepsiho. Kdybys mel zajem, mame skladem:
[ Link ]

umi zahrat na radiu i zesiku, jenom se na radiu dele rozehravaji
o 23.02.2009, 17:17 | Collin
Nevím jak hrají icq.. Já zatím trošku ladím abych mohl zapojit GFQ.. Ty Mohawk mám řadu Mc a musím říct že super.. Kontaktuj člena Frenkie..
[ Link ]
o 02.03.2009, 11:05 | eddy
poradí mi někdo jakou celkovou hudbu dat do auta co je tak nej aby to hrálo fakt super? cena až tak nerozhoduje ale rad bych levněji když to pujde auto seat toledo sedan
o 02.03.2009, 11:09 | eddy
A prosím napište jen kdo se vyzná moje značky ze kterýma mám skušenosti dobrý sou: macaudio,pioner,alpine šity sou :sony,ground zero ,lighting audio
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3384 sekund.