Navštíveno 2830x

Znátě někdo tohle?
[ Link ] Drží to?? Lepí to?? :-) na vytlumení stropu a kufru může být??
ja som to pouzil na dvere a blatniky vobec som nemal taky problem ze by to nedrzalo, je to dost pevne len to musis nahriat teplovzduškou ked s tym pracujes, len samozrejmne treba dobre odmastit plech............. podla mna celkom v poho za tu cenu.
mnoo zalezi kolik toho chces brat - pri prepoctu na M2 to oproti sikadampu takova vyhra neni.ale je to dobre tlumeni. jinac umim to levnej
[ Link ]
v dobách kdy jsem se pokoušel o hifi jsem toto používal. a musím říct, že to fungovalo moc pěkně :-) i když já už ani nevím kolik to stálo ale když mi to vozila pošta, tak furt brblali co je to těžké zásilky :-)
Použil jsem na dveře. Ještě výhodnější je větší provedení. Po nahřátí se s ním krásně pracuje a drží jako čert. Jediný problém je možná v tom, že při nízkých teplotách je křehké a tříští se jak sklo. Asi nebude vhodný na pružné plochy, protože potom v zimě nevím co to udělá.
mám s tím taky zkušenost a jako hifimaniak, docela to drží ale v mrazech je to dost špatný a trochu se to i odlepilo. na strop bych to asi nedoporučoval, spíše jen podlaha nebo vnitřky dveří