Navštíveno 3718x

zdravím,má jeden dotaz,můžu koupit toto repro
Magnat XTS 132,80rms200w 30-32000hz a nebo Ground Zero GZTF 13T,70rms110w 80-20000hz. mám rádio Alpine CDA-9857R 4x60w.Které ropro bude pro to rádio lepší a proč.Dík za odpovědi.
Cena je skoro stejná magnat stojí o 200kč. víc. Ale jedná se mi o ty parametry,já jim nějak dvakrát neruzumím.
tady ti tak akorát každý poví že magnat není nic moc.. tak když napíšeš cenu tak se třeba najdou lepší
já už magnat ovál mám a zdají se docela dobré,mám je asi 6 let,mám je v zadním platu v picassu,ale do hondy se mi právě větší nevejdou a nechci nic někde řezat a taky chci,asi to sem nepatří,ale za málo peněz hodně muziky :-))
kam ty repro prijdou - dopredu, dozadu, co poslouchas a proc zrovna koaxy?
koax příjdou do zadu a do předu magnat XTS213 a nebo Ground Zero gztc130t. Poslouchám VŠECHNO převážně rock,hardrock,ale nepohrdnu ani DnB. A co třeba značka Vibe???
napis mi na mail, at ti to tady neza*iram nebo na icq.. mam nejake kicx poslechnute tak muzu poreferovat

24.02.2009, 19:24 |
jdoizo | Upraveno: 2009-02-24 19:28:33
Naposloucháno máme v 10tkách repro ....
Bral bych bud na jen rádio (všechny uvedené máme skladem)
[ Link ] nebo
[ Link ] nebo
nejzákladnější co hraje super za ty peníze
[ Link ] [ Link ] či pro náročněješí poslech
[ Link ] -!
[ Link ] máme taky skladem
Ani jedněma neuděláš chybu, záleží kolik na to máš financí ..
TEC professional audio SPL5/k má 3roky záruku a hodí se stejně s Kicx GFQ5.2 na rádio a pak i jakýkoliv malinký zesik by jim dal ten správný "drive"
Pokud by jsi cokoliv potřeboval, ozvi se
Když objednáš, ve čtvrtek je máš doma + 1500 poštovné zdarma + katalogy různých značek
Všichni tady sice pořád doporučují Hertz, Kicks, Já jsem si koupil repro kompa i ovaly Alpine, jsem nadmíru spokojený, hraje to výborně :)
2 Matyasz: neni to o tom s cim ses spokojen - proti seriovce budes spokojen temer se vsim. Jde spise o to, jestli bys za sve penize nemohl byt jeste spokojenejsi...
ja bych sel do:
[ Link ] duvodem jsou hodne kvalitni 25 mm hedvabne vysky, poctiva vyhybka i stredobasy. Z obrazku to moc neni videt, ale kdyz si vse vezmes do ruky, rychle pochopis...
mohl bych napr. nabidnou Helixy
[ Link ] take hodne kvalitni repro
prohifi.cz
přiznám se, že ty kicks ICQ jsem ještě neslyšel, zajímalo by mě jak to hraje oproti Alpine
Já bych se možná ještě podíval na tyto
[ Link ]