Navštíveno 3198x

Vím že to tu párkrát bylo, ale nemůžu to najít...
chtěl bych vyhlásit jako nejhůř ohebnej kabel Dragster...jak napájecí, tak repro...navíc jsem to dnes asi po půl roce z auta vytahoval a je snad ještě tvrdší...měním za Kicker, v ohebnosti pohádka, ale to už tu každej ví:-)
Kamil: záleží i jaká řada :)
např, každý stinger, Helix, Tecprecision... kabel má několik serii .) od pár Kč po x100
tak bych neříkal že ten a ten je humáč,ale konkretizovaal bych
asi jako jdoizo, já používám dvoulinky od Dragster a dělá se s nimi výborně.. Například kabely od Alfatec apod. jsou na tom o dost hůře..
jsou stříbřený, myslím že tento:
[ Link ] a tento:
[ Link ] zas to nepřehánějte, značek co má víc serií je u nás běžně k dostání jen minimum.
a alfatec mám ten modro-stříbrnej:
[ Link ] a je mnohem líp ohebnej, zpracování je kapitola jiná:-)
Jako revilo,
jinak obecně co by se dalo čekat od kabelu, který má sílu pramenu 0,2-0,15mm
máme v nabídce HIGH-END kabel , s průměrem 0.08mm stříbo který když se vezme to ruky, je jak "živej"
viz. link
[ Link ]
v napáječákách jednoznačně nejlepší kicker
jdoizo: To je hezký, ale já mám v autě 20m, což je 10tis jen za repro kabel:-)
v napajecich je kicker fakt bozi, mel sem v ruce nejakyho bazmek snad stinger? mam dojem ze to melo 6ti hranej prurez a to bylo taky docela tvarovatelny...
Toto je Dragster 35mm2, který jsem po roce vyndal z auta. Není asi špičkový, ale určitě ne špatný.

tak to pak nevím co mám doma já...asi nějakou páteční sérii:-)
jinak mám úplně ten samej.

25.02.2009, 21:46 |
Olda No jde taky o to jakou silou je ten uzel stáhnutej :D tohle udělám i s 50kou když ji natáhnu na skřipec :))
Kicker 53ka, nej kabel co znam :-)