Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine CDE-103BT

o Navštíveno 3192x o
o 25.02.2009, 12:13 | Matyasz
Zdravím, máte někdo zkušenosti s Alpine CDE-103BT po zvukové stránce? Chci si koupit rádio s Bluetooth

o 25.02.2009, 12:58 | jdoizo
Nové řady CDE-103BT , CDE-104BT josu vynikající ve všech ohledech, integrovaný Parrot HF , zvukově cool za ty peníze.

Pokud by jsi chtěl, máme je skladem v a akci se 4GB flash Kingston ZDARMA

Dopravné je taky zdarma .

Pokud máš zájem ozvi se nebo objednej na
[ Link ] =
o 25.02.2009, 18:49 | Matyasz
Zajímavé je, že všichni nadávají na Sony, v magazínu Car&Hifi vyhrálo právě Sony jako nejlepší, s nejlepším zvukem, porazilo dokonce i tuhle Alpinu :-) (je levnější)
o 25.02.2009, 18:57 | hifim@ni@k
Možná je to tím, že se i levnějším firmám občas zadaří. Problém vidím v tom, že se na to nedá spolehnout. U Alpiny apod. se dá na zvuk vždy spolehnout. U levných firem je to jednou dole a jednou výš :-D Ale to je pouze můj názor.
o 25.02.2009, 20:52 | clarion
V magazíne Car&Hifi sa človek nestačí diviť, čo za koniny sú tam čas od času popísané, niekedy z údivom pozerá, na akom základe prišiel tester k danému výsledku. Takže radšej používať hlavu a počúvať dobré rady a magazín brať skôr ako jeden z hlasov a nie 100% pravdu...
o 26.02.2009, 10:56 | jdoizo
Matyasz: nemůžeš srovnávat ani nějaký noname HF střeva s Parrotem /už jen co se táče podpory nových telefonu aj.
Myslím že mi dá většina za pravdu...
o 26.02.2009, 12:47 | prohifi.cz | Upraveno: 2009-02-26 12:49:53
2 Matyasz: prodali jsme techto radii uz dost a nestihama zasobovat zakazniky - povedlo se nam urvat par kousku a hned byly pryc. Ale nyni uz dorazila zasilka do CR a je jich dostatek. Jenom mala rada - pokud ho chces koupit, kup ho dnes nebo zitra, pak pujde cena lehce nahoru. Ale jako bych nic nenapsal :-)

Kdybys mel zajem, zitra nam dorazi na sklad, flashku davame taktez :-)

Ale hlavni smysl tohoto prispevku je, ze na ty radia mame hodne kladne ohlasy. Myslim, ze za ty penize takovy maly zazrak. Pokud bys chtel casem vyuzivat zvuk z ipod nebo iphone, kup rovnou 104BTi, kde mas kabel v cene.
o 26.02.2009, 12:58 | Matyasz
Takže říkáte že mám raději vzít tu Alpinu než to Sony MEX-BT3600U jo?

profihifi.cz

Já jsem právě chtěl tu 103, líbí se mi víc to tmavé provedení. Iphone právě mám a využívat bych ho chtěl, ten kabel u toho prvního není jo? Já myslel že se to dá ovládat i přes USB, že napojíš kabel od iphonu

Děkuji všem za rady ;-)
o 26.02.2009, 13:03 | prohifi.cz
Nene, na to musis koupit 104BTicko, tam kabel v cene je. U 103BT v cene neni.

Jednoznacne kup Alpinku, hodne se to vyplati! Ta parrot HF je hodne povedena. 350ka od Alpiny se pry tak moc nepovedla, ale tahle Parrot 400ka super
o 26.02.2009, 13:07 | Matyasz
a nevíš kolik stojí dokoupit ten kábel?
o 26.02.2009, 13:19 | prohifi.cz
je to kabel Alpine KCE-433iV za 590 Kc maloobchodne (od nas 531 Kc)

104BTi tedy vychazi malicko levneji pokud to chces i s kabelem
o 26.02.2009, 13:24 | Matyasz
Prohifi tak to já bych vzal asi tu 103 s kabelem, stříbrná se mi moc nelíbí, to je opravdu malý rozdíl, čekal víc. Koupil bych to hned, ale nejdřív musím střelit rádio Sony CDX-GT828U, ktere jsem koupil nové před necelými 2 týdny, je jen otevřené a odzkoušené. Myslíš že to prodám za 3500Kč?
o 26.02.2009, 13:37 | prohifi.cz
jj, myslim, ze to radio za tyhle penize prodas - ne hned, ale Sony ma stale spoustu priznivcu, takze jenom chvilicku vydrz

Alpina 103BTcko je vazne dobra volba ;-) Kdyz to pak budes chtit, ozvi se a neni problem ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3236 sekund.