Navštíveno 3467x

Chcel som nejake male tlacitko do kufru. Volba padla na Kicker S8L5,pohana ho Hifo RX8407. Co sa dalo je z dreva,zvysok self made lamino. A vysledok? U mna maximalna spokojnost ako po zvukovej tak po optickej stranke. Tymto dakujem Mishanovi za tipy a rady. Dekuju pane.

25.02.2009, 21:20 |
Olda Mě se to líbí :) dobrý
vypadá to dobře chlape, dobra robota.

25.02.2009, 21:22 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-02-25 21:23:58
pekna prace... asi do tech hranatejch basu musim jit taky...odkud ses? ze bych to poslechl? kolik mas cca litraz?
Stewe: moje rady, tvoje dobře odvedená práce, jsem rád, že jsi spokojen ;-)
L-J: to budeš muset zajet k našim jižním sousedům :-)))
bedna má 28L
Presne ako pise Mishan bedna ma cca28l a BR 110x540mm. Teraz som v Kolbermoori (50km od Mnichova). Keby si isiel okolo :-DDDDD
Mishane ;-)
mno mozna pojedu tim smerem... jakoze vazne... dal bych vedet

26.02.2009, 01:01 |
hoff ta bedýnka je fakt povedená, veliká pochvala - líbí
pěkná práce, jen co je pravda
Taky by mě zajímalo jak zahraje tenhle boban ... slyšel jsem jen 3x tohodle bobana u mišaka :-D
nebude ti ten kousek okapu chybět? :-))
Pěkný tvar bedny a dobrá práce. Možná jen ten nátrubek mohl být zakulacený i na vnitřní straně.
Pokud mu z toho nelezou žádný pazvuky, tak to nevadí. Máš dvojitou podlahu nebo kde jsou zesíky?
mel jsi napsat, mam tu jeste posledni kousek S8L7ky :-)
ale jinak pekny, sam mam Kickera moc rad - tam se materialem nesetri, poctiva prace
Tak to je parádička! Moc se mi to líbí ;-)
A taky by mě zajímalo kde je schovaný zesík.
Kickera jsem neměl ale když sleduji zahraničí, tak je dost populární. Je škoda, že zde není více rozšířený. Mám rád netradiční řešení v záplavě normálních výrobků :-))

26.02.2009, 13:00 |
Mááša hezká práce, decent...:)
No ten Bassreflex iny nebol,je dost problem zohnat 110x540mm v takom tvare. Ne nelezu ziadne pazvuky takze ma netrapi ci je abo neni zaobleni. Zesik je jen jeden a to hifo rx8407 v mostiku. 1,2kanal pojde na dvere. Je schovany pod origo podlahou.

lepsiu foto nemam,je v lavom hornom rohu toho vylisku.

lepsiu foto nemam,je v lavom hornom rohu toho vylisku.

26.02.2009, 17:43 |
Kesam Paráda
stewe: dost pekna praca, len ja osobne by som este asi zapustil basak:) a je bedn nejako prichytena ci len polozeny?......ale si jo, ked sa treba dostat k rezerve a urcite lepsie riesenie ako Kicx:)
Osobne sa mi zapusteny basak tiez paci,ale do tvaru bedne by mi to nesedelo. Bedna ma na spodnej strane protismykovu podlozka aby nelietala,a dala sa rychlo vybrat kvoli rezerve
moc povedene..libi se mi to..jak si spokojeny ze zvukem?
Su ex-tlakar takze o zvuku moc neviem,ale tlaci hezky na takeho drobka :-DDDD