Navštíveno 3349x

Ahoj, jen zkousim jestli nekdo netusite jak se poprat s timhle radiem z mini aby fungovalo i v jinem aute? komunikuje pres I-bus stejne jako BMW, ja ho koupil namontovane v BMW E36, ale hlasi "disabled" coz by mela byt hlaska kterou to hazi kdyz si po sbernici "nepozna" mini... rekl bych ze muselo driv fungovat, pochybuju ze ho tam predchozi majitel dal jen jako ucpavku, ale nevim jestli je nekde vada v kabelazi.. nebo udajne se tam pripojuje naka krabicka co simuluje I-bus mini coopera - ja tam nic takoveho nemam, jestli si to nevzal nekdo kdyz auto stalo v bazaru...
takze kdybyste nekdo neco o tehle radiich vedel byl bychmoc vdecny za info kterym smerem mam postupovat... v nejhorsim ho vyhodim a dam naky jiny, ale prijde mi ho skoda, sviti stejne jako palubovka a melo by umet mp3.
Diks Assassin

jo a jeste jedna vec, kdyby se mi to nepodarilo rozchodit, tak bych potreboval naky levny radio.. E36 prej stejne v serii poradne hrat nebude, a rezat svarovat zatlumovat atd se mi fakt nechce...
mam teda predsatvu ze bych nekoupil ani radio, stacil by mi nakej malej zesik ke kterymu bych jackem pripojil mp3 player do sachty radia bych pak udelal prihradku na ten player nebo tak neco... ale netusim jestli je to technicky mozne takovej zesik sehnat, respektive jestli sem si nevymyslel uplnou kokotinu... (z toho radia bych totiz pouzil jen prave tohle - fungovalo by jen jako zesik a mel bych v nem pripojenej player, a zbytek by byl jen lakadlem pro zlodeje...)

26.02.2009, 15:19 |
koren ad 2) technicky mozne to je,nicmene je to kokotina. da se sehnat new OK radio s mp3 a slusnou vybavou pod 2 litry. s corkarema nic neudelas - kdyz budou chtit tak te navstivej i "jen tak"
da se teda jeste teoreticky sehnat nejaky hooodne stary celovyndavaci se vstupem pres jack,ale...
Můž jenom dotaz mimo téma? Když koukám na tu fotku, máš tam ty pěkný vypínače, co sem si chtěl pořídit, ale chci se zeptat, jakym způsobem si tam dal ty loga na co to je? v originále je to normal bez ničeho.
Díky. A sorry za spam.
pokud bys neuspel, mel bych za super vyprodejovou cenu alpinu - oranzove podsviceni - kdyztak koukni
[ Link ]
jamie.thomas: fotku sem vzal nakou z netu, ilustrativni co je to za radio... vyfoceny je to origo v cooperu, ja to mam v bmw.
ale loga bych asi resil bud jako samolepky, nebo bych celej ten panel udelal z kartacovanyho nerezu a loga tam nechal "vygravirovat" laserem....
Frenkie: kdyz to nerozchodim budu nad tim uvazovat... hele ten vstup pro ipod... to si asi nenacte jinej player... nebo flashu coz?
pri dokoupeni tohoto konektoru jinej player pripojis
[ Link ] , flash bohuzel nee
tak sem zjistil ze to delaj ve VDO v Brandyse, lidi z fabriky to nejspis prodavaj bokem na cerno, dodavaj k tomu takovou kodovaci kartu, bohuzel radio je odkodovane do te doby nez clovek odpoji baterku.... kdybyste nekdo vedel o nekom kdo ma tu kartu, nebo mel kontakt na nekoho kdo dela ve VDO na radiich tak mi prosim napiste.
diky
jamie.thomas: Ty loga tam dali už ve fabrice, takhle to má každý mini;-)