Navštíveno 3723x

Ahoj můžete někdo dát tip na rádio která by se vyrovnalo kvalitě zvuku tolik vychvalovaného PIONEER DEH P88RS 2 ale podporovalo by i formát dvd ???
dvdcka hrajou trochu jinak
pro prime srovnani toho moc nebude
ale slusny HU s DVD je treba DVA-9965, DVA-9861, DVH-P5000
jde spis o to jak moc pozadujes casove korekce a vyhybky
no abych řekl pravdu tak nevím co tou otázkou po mně chceš, já mněl dosud jen radia neznámých značek sice byly multifunkční s velkým lcd (1din) ale hudba s nich mi přišla nudná,tak proto bych chtěl zkusit něco pořádného
naco DVD? audio ci video?
trávím hodně času v autě a někdy není na škodu pustit si film nebo klipy. a když už tak at to stojí za to
otazne je, ci 88-ku vyuzijes (myslim, ci aj ostatne komponenty a hlavne instalacia su na adekvatnej urovni)
mal som 9860, ak nepotrebujes 3P vyhybky, tak je to dobry kandidat.... a v pripade vyssich narokov na zvuk mozno doplnit cez optiku i PXA700/701...
preco nekupit potom rovno nejaky moniciever? od alpine s opt vystupom a mas vsetky moznosti otvorene
ja jsem jednoznacne pro Pio. :-)

kup este DVD mechaniku/ playstation a vies to pripojit na radio
No taky se asi přikláním k tomu pio i když ta DVA-9861 jsem mi taky zamlouvá. jinač komponenty mám v kufru SPXL 1000 + SPXL 12 v platu HCX 690 a dveře HSK 165 na zesik FEARLESS 4000 tak snad to jde nějak dokupy a ještě bych potřeboval doporučit nějaký kapacitator
jo psx už jsem v aute taky vozil ale je to celkem risk mit v autě když bydlíš ve městě a pořád tu krabici vytahovat:-(
Jestli ti jde o dobrej zvuk tak 88RS. Hraji s ní už skoro tři roky a spokojenost. DVD jednotka nebude hrát tak dobře...

02.03.2009, 14:08 |
pepe689 | Upraveno: 2009-03-02 14:09:16
bude ale s procakem a mozna i lip
s jakým? Imprint? procák zvuk nezlepší ale jen upravý..
dva + pxa700/701 je vazny kandidat na slusne instalacie.... za tu cenu moze skoro konkurovat dexom...