Navštíveno 3405x

28.02.2009, 22:24 |
axetom | Upraveno: 2009-02-28 22:25:18
Poprosím o radu:) Dal jsem teď dopředu do dveří kompa kicx icq 6.2. Ty tam nechám,od zítra je bude napájet zesilovač. Teď bych chtěl radu, kam umístit druhé repro. Mám dvě možnosti 3pásma ground zero (asi nic moc) ovály cca 1500 pred rokem. Druhá je kicx STC 6.2. Tyto repro pojedou na rádio. V kufru prozatím tuba, bude až našetřím box crunch (musel jsem novou baterku tak nejsou lováče :D ). A teď dilema. Kam umístit repro? Do zadních dveří(vešli by se) a nebo do plata?ale bojím se aby tam nevznikal akustický zkrat. Zadní repro tam být musí, někdy vozím naše a táta sedává vzadu (blbě slyší) a když se to dá nahlas vpředu to je na mámu zase moc hlasité a táta vzadu neslyší :D Takže repro a nebo plato? a které z těch dvou repro nechat?:)

28.02.2009, 22:53 |
mourl Doporučil bych ti klidně plato. A když povezeš tátu, tak si dáš na rádiu feader víc na zadní repro ne? jak elegantní :-) jinak ke zkratu nebude docházet, když pro repra uděláš na platě ozvučnici.Taky jsem to kámošovi dělal na ovály, objem cca 10L.
takze ze to bude v zadnich dverich lepsi je mejlka?:) No ozvucnici pro repro v plate uprimne bych se rad vyhnul:D ono uz ted je kuft malinkej a po pridani boxu bude jeste mensi:) Jinak zapomel sem dodat, je to polo6n2 5ti dverak
jj kdyz pro cestujici vzadu tak bych take volil repro do plata...
ok, a tej jeste groundzero a nebo ty kicx
jako kluci. Když už tak do plata. Ve dveřích by to hrálo do kolen a těma přece neposloucháš....