Navštíveno 3497x

známímu tak přišel poštou nový a na hovno tak jsem si trochu v praci hrál nebude to 100% ale na takové to zkoušení to stačí.
Čím lepite membránu ke koši?

Ten byl uplně novej a takto dopadl po přepravě?? V čem byl proboha??
Collin byl uplně ale uplně nový při přepravě dostal ránu byl balený v origo krabici a krabice zvenku nebyla vůbec poškozená takže překvápko
chudák Soník to bych střílel :(((

04.03.2009, 19:18 |
DemonBob | Upraveno: 2009-03-04 19:19:39
jo poštou nevíte čím slepit tu membránu na ten koš?
a co přes to udělat ještě přírubu zvrchu a chytit to skrz, to bude určitě lepší než to jenom lepit.
taky mě to napadlo dát tam ješte zvrchu plech a jaké mám použít lepidlo co chemoprén?
do 48 hodin po převzetí zásilky můžeš uplatnit na poště reklamaci, i přestože jsi to rozbalil doma.. Zkus nejprve toto..
jo reklamoval měsíc jim tam ležel a musel se připomenout nák se ktomu neměly a uznaly reklamaci včera my ho přivezl tak jsem si hrál

04.03.2009, 20:09 |
petis dobrá práce. Jinak k lepidlo, Závěc by to chtělo odlepit celej pořádně očistit koš i závěs od předchozího lepidla a zalepit Na Chemopren se vykašli. kup vteřinový lepidlo a bude to OK.
Jiank já používam na Recony tohle lepidlo:-)

Petis něco takového kde se to dá sehnat

04.03.2009, 20:19 |
petis :-)), normále se to dá koupit:-) ale Je toho 500g:-) tobě stačí menší balení. Dobrej je Loctite 480 s příměsí gumy.

04.03.2009, 20:21 |
petis jo ještě jedna věc. Projistotu odloupni vrchlík a vycentruj cívku a pak až přilep závěs.

04.03.2009, 20:55 |
DemonBob | Upraveno: 2009-03-04 20:59:12
to myslíš ten plast s tím nápisem CARPOWER to půjde znova nasadit nebo budu muset to znova lepit

04.03.2009, 21:04 |
petis Ano to je vrchlík:-) opatrně ho odloupni šroubovákem. mezi cívku a střed magnetu dej něco co bude silný jako ta mezera co nejhloubš to pujde. pak až přilep závěs.
Tak jak je na tý fotce. jen si musíš domyslet membránu:-))

04.03.2009, 22:27 |
koupi já jsem zkoušel zalepit sekundákem ovály x-plode ale bez výsledku prostě jako by to nelepilo.možná to byl loclite aly obyč nebo gel už nevím
tohle je už druhej sonik (co sem viděl), kterýho (při)zabila pošta.
jestli to taky nevypovídá něco o kvalitě obalu výrobce...

05.03.2009, 17:56 |
petis koupi: to že ti nedrželo lepidlo bych spíš viděl na chybu při přípravě.
DemonBob: nemáš vubec zač, hlavně aby byl woofer vpohodě.
ruffrider soniky sou vzdy perfektne zabaleny spis bych to vydel na vadu z vyroby vim z ceho a jak se to dela material neprojde zadnym ultrazvukem tudiz uz pri kovani tam muze bejt vada a to uz davno pred tim je to vnitrni vada materialu tzv bublina vznikla spatnym napechovanim a to by ti meli vyreklamovat bez kecu
vinzek fa to nebylo vadou z výroby a opravdu dostal ránu jako svina byla ohnutá obruč o 5mm dovnitř asi v 2cm z obou stran tam jak chyběl kus musel jsem mu kouset amputovat na fotkách byly už odříznuté
tak i tak bych to resil jinou cestou poslal bych hned z5
vinzek fa tady jsem pasal že mu reklamaci uznaly takže si ho vzal a já jsem se v praci nudil tak jsem to dával dohromady on o nic nepřišel měl peníze i vadný sub a co ti pomůže když to pošleš hned zpět když nemáž protokol od pošty že se poškodil při přepracě stejnak na tu poštu musíš a čekat jak se vyjádří jestly to uznaj nebo né