Navštíveno 4679x

Jak je možné na sraze propojit dva auta aby hrála stejně? Jde to tak že se použijou signály a u jednopho auta se to píchně na sez na výstupy aut a na druhý in? to je asi blbost že?
druhý musíš napíchnut na vstup AUX do rádia, aby jsi mohl ovláadat hlasitost,basy apod. takle jak píšeš, tak to bude ovládat pouze první auto, ty neuděláš nic, pouze na zesíku to ovlivníš....a pokaždé to upravovat by tě asi nebavilo...
v době, kdy sem to ještě žral, jsme takhle měli propojených 5 aut....
blbost to neni,ale doporucuju spis pres AUX jak pise mishan
takže je k tomu potřeba jiný kabel než klasická cinch. Můžete mi někde napsat co odkud a kam vyvést aby to bylo optimální?
kabel použij stejný, ale napoj to do rádia na aux-in / teda jestli to na rádiu máš/
kde jsou ty doby co se jezdilo s FM vysilacem aby AHC kary hraly stejne, to je tak dlouho jak Edizonovo radio pri prujezdu blanskem :-)
:-) je to tak, taky pamatuji.....

04.06.2009, 07:27 |
Mááša mě se ještě jeden FM modulátor válí doma :)
sry za OT, ale jak jsem přečetl nadpis Jak propojit dvě auta, tak se mi hned vybavil projekt jedné naší školy :
[ Link ]

05.06.2009, 19:20 |
Toxxx Jak piše Mááša. Skus to cez Fm modulátor. Cez neho nas hralo cca 12 aut a stalo to za to;)
FM modulator mame, ale říkali jsme si propojit jen dvě auta, ale at je zvuk čistej.

06.06.2009, 20:03 |
Toxxx Bohuzial cez fm modulator kvalitu zvuku nedosiahnes:( Mohli by na tom zapracovat aby to stalo za to....

08.06.2009, 00:16 |
Olda Udělej přes aux a není co řešit .)
mišo tech aut bylo mysim vííc...mizerna fotka s tech slušek ale lepči nemam ;-D

tazman: já ale myslím sestavu z Prostějova, rok 2004 tuším a na této nejsem jáááááááááááááááááááá :-)))))
Ještě bych se chtěl poradit. Oba s kámošem máme alpine 9880-R. A jestli jsem to dobře zkoumal, tak nemají aux. Jde to snad jen přes ten alpinácký konektor. Mám správnou informaci?
A když to vytáhneme zezadu z radia od kámoše a přes ten alpine konektor to napojíme ke mě. Je to tak správně? U něho to bude vytáhnuté ze dvou cinchů které má volné. tuším že jsou signálem určené pro zadní repro.
Pusťte písničku nastejno a nemusíš nic schánět a máš po starostech:-)
flicek: jo dik, to je rada jak pojď na mě z boku.
taky teď řešim s kámošema tu samou věc a myslim si že přez FM transmiter to bude na prd kvalita.jedině tedy ten AUX IN. a vytáhnout signál ze Cinchů,ale naše rádia mají jen jeden pár cinch výstupů a z něho už jde zesilovač,tak kam mám zapojit výstup?
Jestli nejde o estetiku a ovladatelnost obou radii, tak hodte rozdvojku na kabely k zesiku a hotovo. Sice to neni ideální ale neni to složitý a je to hned.
no právě že by bylo lepší,kdyby se každé radio mohlo ovládat samostatně. já bych řešení měl,ale musel bych mít v autě převodník na 230V. jednoduše bych rozdělil signál distributorem signálu do každého AUX a myslim že by to bylo vyřešeno.