Navštíveno 10757x

Jak nejlépe zebezpečit rádio proti krádeži?Chcu pořídit 2din něco lepšího a nechtěl bych hned první noc přijít.Dík

01.08.2009, 13:09 |
rebel nijak.když ho přišroubuješ tak ti zničí středovej panel kolem rádia a stejně ti ho seberou.
Rada pojisti si to a máš klid
A co 1 dinovy nejakej napad? Minulej vykend me ho vybrali a nechci aby se to opakovalo
Ja mam pojistenou hudbu na 60000kc a platim za rok 1600kc
1. 2din pokud mozno s vyndavacim panelem (mimo JVC nevim, jestli to nekdo dela, tak to asi neklapne)
2. pouzit zaslepku udelanou z nejakeho stareho radia na kazety :-) tak sem to nekolikrat videl u HX-D2 ktere taky nema sundavaci panel a vypadalo to super (pripadne pokud mas novejsi auto kde se delalo radio i z vyroby, tak pouzit prekryti jako se davalo to radio
3. jako ostatni pojisteni

01.08.2009, 17:50 |
koren neukradnou ti jedine to, co v aute nemas...
pro inspiraci smysluplny "tuning" 7998

01.08.2009, 18:04 |
LukeFab | Upraveno: 2009-08-01 18:06:06
jo vybírám si právě 2dinovou jvc,takže má vyndávací panel,ale i tak no.proste to přisroubuju ze vsech stran a tak.nejlepší by bylo vymyslet neco,abych tim zakryl tu jednotku.treba neco nasazovaciho nebo ja nevim no.popremyslim.chcu vic zainvestovat a nechcu o to hned proste prijit no.auto mam pred rodinnym barakem,ale clovek nikdy nevi.jak zas nasetrim,tak dam na skla folie,ty snad taky neco malo pomuzou.
řešil bych to takto + pojistení

nebo udelat toto:D

kamo stara vec a tem zmrdum je jedno co cornou u nas za poslednich 14 dni jede vsechno panely,airbagy ,a vylozeny kraviny prej i kazet radia ,zrcatka a predni svetla na O2
nejlip nejakyho chytit a po patricnym klinik-tuningu retezem privazat na kapotu jako odstrasujici priklad

02.08.2009, 12:11 |
Kesam Ty kráso to je maskování :-)
a kde se dá taková krytka na 2din koupit?zas tak špatný to není,porad lepší,jak když je tam vidět jednotka.

03.08.2009, 09:13 |
Fiaro já mam proti tomu garaž.:) tak si přes palubku zatim hoď něákej černej hard než něco vymyslíš.
D-door: U koho máš pojištění auta a hudby? Zajímalo by mě, kde se dá všechno pojistit co nejlevnějš.

04.08.2009, 15:33 |
cila | Upraveno: 2009-08-04 15:34:06
dnes som to uvidel tak mozno to pomoze:
[ Link ]
Cila LOOOOL kolko stoji prenajom takehoto karate-chimpanza? :)
cila: tak ted jsi na to kapl...kazdy zlodej by mel takhle zkoncit...a opici za to nezavrou :o)
měli by končit ještě hůř,upálit je.člověk má pak jen problémy.
to luda551: kde si sehnal ten kryt na 2din?udělal nebo to koupil někde?dík moc
některé značky rádií mají pojištění proti krádeži v ceně. U multimedií je to třeba Kenwood nebo Pioneer (modely AVIC)
ten opičák je drsný :D
asi si dám do auta anakondu, to už jsem taky někde viděl :)
pomůže,když to budu zakrývat hadříkem?asi ne co?
Lukefabia: mě napadlo, díky ludovi511, že bych vyrobil z destičky ( asi černá matovka) takovou záslepku, kterou bych nějak dával před rádio (bez panelu), a zní by čuměli různé dráty, jako že již auto bylo navštíveno.

04.10.2009, 08:40 |
kulík mám 4mm ocelovým lankem přišroubované k středovému tunelu,trochu nepaktické protože když jde rádio ven,tak musí jít taky všechny plasty.
Pravda je,že když ho zloděj nevezme,tak ho aspoň bodne šroubovákem,ale když tak bude s toho mít h...o!
Tatranku beru všude sebou.
Lámat ruce a sekat prsty darebákům!
já to mám taky přidělaný,radši poničený a zničený všechno než aby si to odnesl.Jen mě zajímá to,jestli pomůže když přes to budu dávat kus látky nebo jestli to spíš ještě přiláká.můžu nafotit jak jsem to udělal
ta látka si myslím že je přiláká, protože budou chtít vědět co pod ní schováváš.
mylsim že to je i o typu kamoš ma lagunu tam je radijko schvane za zajižděcími dviřky měl to zavřene a stejně se tam něko odvažil vlest z sebrat mu to
tento problem řešim i ja mam sice 1 din vyjižděčku taky hodim foto jak to zatím mám

11.10.2009, 01:49 |
DaveX alarm, pojistka
jen jsem na těsno udělal rameček jak je zajety lcd tak to nevykukje

Cila LOOOOL kolko stoji prenajom takehoto karate-chimpanza? :) hahah tak takhle sem se uz dlouho nenasmal -)
luda, len tak pre info.... Ty si myslis, ze sa to nerozkeca, ked to hadzes na net?
ja osobne som za orginal HU a BitOne alebo 3.sixty.2, pripadne pockat na Brax procesor, co bude koncom roka....