Navštíveno 1749x

Zdravím, uvažuju o koupi Sinus Live SL 130 c
[ Link ] nebo Helix Dark blue 5.1
[ Link ] jaký na ně máte názor ,popřípadě kdyby někdo poradil nějaké jiné max. do 1500,-
Kam je budeš dávat ? Jaké auto a jaká montážní pozice ?
Bylo by to do feldy, klasicky do předních dveří.
dej dopredu kompa ne koaxi!co treba SinusLive SL F 130 + NEO 13s????
13cm ti moc nezahrají. A koaxy vůbec. Kup komponentní a 16cm. Zde návod:
[ Link ]

24.08.2009, 11:21 |
party_boy | Upraveno: 2009-08-24 11:21:25
Souhlas s klukama. 13ky všeobecně moc nezahrajou. Samozřejmě to neplatí u všech, ale to už jsme v jiné cenové kategorii. Pokud to děláš kvuli upgradeu, tak si od sériových moc nepomůžeš.
Kvůli tomu, kde parkuju bych radši koaxy, resp. něco co nebude moc vzbuzovat pozornost u našich opálených spoluobčanů. Ty repra SinusLive SL F 130 + NEO 13s co psal luda551, co si myslíte o nich?
měl jsem v druhém autě SL F135 a Neo28s, středobasy jsou dobrý v případě,že potřebuješ malou montážní hloubku, když nejseš omezenej hloubkou,tak bych dal samozřejmě něco s "dospělým" magnetem, vejšky 28s jsou jedny z mála, co při ostřejší muzice a velký hlasitosti neřežou do uší, ve svý cenový kategorii hodně dobrý. Kdybys měl zájem, bylo by to na prodej,mám to teď vyndaný kvůli změně auta, je to asi 2 měsíce starý,v záruce
A co bys za to chtěl? Kdyžtak na mail

24.08.2009, 15:33 |
DaveX MARWiN: 13s neber, spíše vem 25s. Já měl doma výšky 13s a nelíbily se mi. Na ty 25s jsem slyšel dost chvály.
co bys chtěl za to repro Vencafe?