Navštíveno 2494x

31.08.2009, 09:09 |
DaveX Čau kluci, mám takový problém. Při zapnutí rádia mi šumí z repra celkem dost. Po zapnutí motoru se to ještě zesílí. Nemáte někdo tucha, čím by to mohlo být?
Kompa Morel Tempo 6, zesilovač Helix DB4, rádio panassonic.
a to ti začalo dělat zničeho nic, nebo si měnil některý komponety a teprve potom?
Muj nazor je radio taky jsem mel problem a koupil jsem jine radio a bylo.Nebo pak vedeni kabelaze

31.08.2009, 18:53 |
DaveX Začlo mi to dělat až když jsem zvýšil výkon na předních reprácích. Praskne mi v reprácích i při dání blinkru.
me to dela takya kdyz pridam tak to je jako turbo:) ale sereme to rca to nebyli skousel jsem i jine a kabely mam oddelene od privodnich tak nevim..

01.09.2009, 13:01 |
tibor robi my to alpin 9887R!mam ho teraz. predtym clarion a šušťanie bolo menšie. RCA Connection AUdison
Kouni na zem a nedo bych povedl kabelaz nekde jinde.Kdyz jsem mel takovej problem tak jsem veskterou kabelaz tahal mimo prahy.No a nic nepomohlo az jsem pak dal misto sony panasonica,tak vse bylo o.k.
nejdriv zjisti jestli ti to dela napajeni nebo signal.kabelaz mej vzdy co nejdal od sebe.taky to muze delat alternator.nebo zkus treba tohle
[ Link ]
lumiere.c odrusovac ti to trochu pomuze ale nezabrani.Taky jsem to mel v aute ale porad piskalo.

07.09.2009, 08:05 |
MaxxT na piskani najit dobrou kostru na zesik i na radio ..