Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Stavba doorboardu na daewoo kalos

o Navštíveno 4663x o
o 07.09.2009, 18:31 | paja truhlik | Upraveno: 2009-09-07 18:33:32
Ahoj rádebych požádal o pomoc aspon teoretickou.. při stavbě a návrhu provedeni doorboardu na me autičko budu tam dávat 16" kompa teď tam sou 13" papiraky od výroby ještě ale nevím zda vyhibku dam za tapecirunk nebo na... vejšky pujdou určitě do trojuhelníku ale otěch až později teď prosím zkuste poradit co a jak s laminatováním mám už nake male zkušenosti ale stále tam sou jisté mezery ktere bych rád chtěl vyplnit..tak pište vaše zkušenosti a rady moc děkuji...
p.s chtěl bych co možna nejmín poškodit originalní tapecirunk...

foto k příspěvku  od paja truhlik

o 07.09.2009, 18:32 | paja truhlik
ještě jeden pohled se zavřenými dveřmi

o 07.09.2009, 18:32 | paja truhlik
a trojuhelníček naposled

o 08.09.2009, 12:21 | D-door
vyhybku schovej a pokud nechces delat laminat tak nevim ?Koukni tu neco jsem taky delal davno:o).... [ Link ]
o 08.09.2009, 18:31 | paja truhlik | Upraveno: 2009-09-08 18:34:29
mno.. to máš krasné.. jako ja neřekl že nebudu laminatovat!! to určitě budu...bez toho ani nevim ja bych to dělal..jen nechci znicit moc ten puvodni ale bez toho to asik nepude...muj plan byl vyriznout otvor na tapec.pro repro zrobit z mdfky..podlozku..a nejak zalaminatovat pres tu kapsu ...celej tapecirunk..delat nebudu ale to tve je moc pekne.klobouk dolu na prvni praci..
p.s jen je umě nevyhoda že je ta kapsa vkuse nevim jak natahnut laminu aby tam nybyl zadnej hrubej prechod s plastu na laminat..možna to udělam jen přes otvor na repromně ted napadlo..
o 08.09.2009, 19:09 | paja truhlik
Tak asi tak ějak bych si to představoval je to jen narychlo orientačně...v photoshopu se mi to nechtelo dělat :)

o 08.09.2009, 20:22 | Petura
a co pod tu mřížku dát jen kroužek z MDFky na 16,5cm repro? takhle jsem to měl v mazdě i v civicu
žádný řezání nebo velké upravování tapecu se nekonalo
o 08.09.2009, 20:26 | paja truhlik
mno... pokud to tam tak vleze tak byto bylo nejjednodusi..ale..tomu moc nevěřim.
o 09.09.2009, 12:14 | D-door
Nedelej zadnej laminat.Udelej to tak jak rika Petura
o 09.09.2009, 12:19 | paja truhlik
jj asi to tak udělam puvodni repraček je asik 10" s montažní hloubkou 42mm ja budu dávat 16" a montažní hloubku podle meho měření mužu použít do 9cm.. takže místa hafo bych řekl.. přidavám fotku upevnění origo repra..

o 09.09.2009, 12:27 | luda551
zmer to jeste jednou se stahlím okynkem,já mel drive taky 8cm a kdyz jsem stahnul okno tak tam bylo jen 5cm, tak nemuzu okno stahnou uplne:-)uz bych se mohl taky pustit do tech DB:D
o 09.09.2009, 12:30 | paja truhlik
jeto tak změřeno ;),a je ktomu připočtena mezera od tapecirunku po okraj teho cerneho ramku..ktera cini 5 cm ten ramek po listu od skla ma 4,5cm ted ještě vybrat ty spravny kompa za dobrou cenu..
o 10.09.2009, 15:30 | paja truhlik
Ahoj nebudu zakladat novej topik tak to šoupnu sem vybral jsem si tyhle repra..nebo spiš kamarad mi je vybral co na ně řikate?? gtr od crunch odkaz na ně je
[ Link ]
o 10.09.2009, 16:23 | paja truhlik
a tady jsou druhe co mi udělali nabídku.. rainbow slx 265 tak které?? poradíte??
o 11.09.2009, 10:49 | Petura
tak ten černej bazmek pryč, do toho vytvarovat "kroužek" v tomto případě patvar na repro 16,5 cm a mělo by se to vejít
o 11.09.2009, 11:04 | paja truhlik
Ano černej bazmek pujde ven ....misto nej pridou mdf kroužky...
o 13.10.2009, 20:36 | paja truhlik
TAk sem tu dopadlo to nakonec takto.. takže nutna oprava laminatu.. ještě to vytahnu kousek pomoci mdf krouzku... zbytek chci do laminatovat, postup bych už věděl celkem.. ale co nevím je jaký matroš zvolit!! nikdo nechce nebo říka že neví.. chjo.. až na pár vyjímek..

o 13.10.2009, 20:53 | Máchal 80
To je uplná "jáma prdelowa" do toho čalounění sakra:-)
to jsi tu díru dělal nějakou trhavinou neee?
K dotazu:normálně ten tapec polep v místě kde máš tu žlutou na tom náčrtku,na to si udělej dvě vrstvy netkanýho lamina,pak to pěkně obřízni do požadovanáho tvaru co máš žlutě,ať to vypadá jak tvar původní mřížky a maš spodek dorboardu,když to budeš chtít udělat jednoduše,poblej to montážkou a pak přelaminuj a je to:-)pochopitelně tu pěnu na ten spodní laminát..
o 13.10.2009, 21:04 | paja truhlik
jj takhle sem to chtěl... prostě steho udělat taku pokličku stím že bude uprostřed origoč mřižka na repro.. ale jakou tu tkaninu?? co je to ta netkana?? to je ta hodne strapata?? vata?? nebo je to to rouno?? a jakou gramaz?? jinak sem nemel poruce ani pilu a ni zadnej ostrej nuz tak sem to fikl mini bruskou s reznym kotouckem neboj ještě to dočistím..
o 13.10.2009, 22:14 | paja truhlik
[ Link ]
množství 1kg 99,50kč
[ Link ]
0,01l asi 19kč

asi
[ Link ]
3m2-108kč
to vypada zajímavě
[ Link ]
3kg-193,50kč tak asi tak něco sem vybral co vy nato?? stěmi gramažemi sem to odhadl vůbec nevím..
o 14.10.2009, 17:17 | paja truhlik
tak u havla mi doporučily toto.Doporučujeme Vám sílu cca 3 mm. Laminát o síle 3 mm vytvoříte ze 3 vrstev skelné rohože práškové 450 g/m2 polyesterovou pryskyřici H 834,HAVEL perox 1 tak asi takto..co vy nato?!!
o 14.10.2009, 20:41 | paja truhlik
lidi pomoc.. jak zamezit tomu abych neměl mokre ty kroužky a repro... sem to včil vytahl a magnet byl trošek od deště a kroužky ze spodni strany mokre... .. včil jsem dodělal dalši kroužek takže pujdou ještě trochu ven ze dveři a dělam na kritu... a navíc sem kroužky střikl bezbarvym lakem.. sssssnad to pomuze proti nasaknuti vode ale jak se to resi?? aby tam ta voda nebyla?? jak se tam dotala?? je mozne ze poskle?? nejak??
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4179 sekund.