Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Autorádio s DVD 1DIN nebo 2DIN ???

o Navštíveno 2153x o
o 11.09.2009, 10:25 | rcman
Ahoj, před pár dni jsem koupil dvojkovou Octavii a teď bych rád pořídil radio s dvd a nevim přesně co vybrat...

Mám doma couvací kamerku s kabeláží, takže bych jí rád využil.

Rád bych aby to rádio mělo navigaci, dotekovej displej je asi samozřejmost), přehrával všechny běžný formáty dvd, a měl Dvb-t tuner. Pokud možno USB vstup...

Našel jsem si třeba tohle [ Link ] ale to nemá DVB-T tuner. Což nevim jestly bude v budoucnu dobrý.

Potom jsem našel tohle [ Link ] To už má asi všechno co bych od toho rádia chtěl. Jen mám trochu strach stoho že to je 2DIN a nedá se tomu ani sundavat přední panel...

Tak co by jste mě doporučily?

Popřípadě uvítám i Vaše skušenosti se značkou rádia které jsem tady ukázal...

Předem, všem moc děkuji za rady...

o 11.09.2009, 10:32 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pokud nepotrebujes navi tak se za rozumne penize da koupit i znackovej 2din
[ Link ]

nebo o kousek drazsi
[ Link ]

externi dvbt tuner ktery funguje - 5.700,-Kc vcetne dvou anten

ty cinsky noname nemaj cenu
o 11.09.2009, 10:58 | rcman
Tam je právě ten problém že většina těhle rádií má jenom jeden vstup na video a tam bych dal tu kamerku na couvání.

Proto bych asi rači aby to mělo ten DVB-T tuner.

A ta navigace by byla celkem dost dobrá kdyby tam byla v tom... Sice jí mám ještě v telefonu...Ale občas nemám čas telefon vyndavat s kapsy a pak to zase všechno zbalit aby to nikoho nelákalo...

Klidně si nechám náký rádio doporučit...
o 11.09.2009, 11:57 | rcman
Aha, ted jsem si ty radía přečetl pořádně. To o kus drazsi by šlo...Má to jeden vstup na kamerku a pak ještě přímo vstup na kamerku...

To už by opravdu šlo. Je náká možnost do toho rádia na displej dostat tu navigaci? nebo vůbec?

Jedinný co mě napadlo, tak že bych použil ten tv kabel co mám od telefonu k propojení s TV a připojil to k tomu rádiu...
o 11.09.2009, 11:57 | rcman
Aha, ted jsem si ty radía přečetl pořádně. To o kus drazsi by šlo...Má to jeden vstup na kamerku a pak ještě přímo vstup na kamerku...

To už by opravdu šlo. Je náká možnost do toho rádia na displej dostat tu navigaci? nebo vůbec?

Jedinný co mě napadlo, tak že bych použil ten tv kabel co mám od telefonu k propojení s TV a připojil to k tomu rádiu...
o 11.09.2009, 12:25 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
navi, dvbt, BT, SD kartu .. . maji dohromady asi jen cinani, nektere jednotky neumi hrat nic jinyho kdyz je pustena navi, cili ani radio nemuzes mit jako podkres a koukat na mapu

zadna znackova nema dvbt vestavene, vzdy jen jako externi zarizeni

pomer vykon cena je asi nejlepsi tenhle kenwood
navi garmin, 1x AV vsup, vstup na kameru, BT HF, USB
aktualni cena: 24.290,-Kc
[ Link ]

jinak nejlevnejsi navi externi dela asi clarion, cca 12tis + kabel a ovladani budes mit pres dalkovy ovladac, dalsi moznosti je garmin ktery spadl s cenou na aktualnich cca 15tis
o 11.09.2009, 12:47 | rcman
Tohle vypadá taky dobře...

Na náký Clariony jsem taky kouknul... Ještě budu muset hodně vybírat než koupim.

Největší strach mám stoho 2DIN radia že to je moc vidět a nejde tomu vyndavat panel...

Možná bych měl strach to nechat jenom na parkovišti když půjdu třeba do kina atd...
o 12.09.2009, 12:53 | DJ.Tommik
2 din s vyndavacim panelem delas tusim JVC...ale nevim co je to zac - jak zvukove tak s funkcema :-/
o 13.09.2009, 09:43 | LukeFab
Já mám jvc kw avx810 a super.přední panel se dá sundat a po zvukové stránce nemám co vytknout
o 16.09.2009, 23:11 | paja truhlik
Ahoj ja mám teho prvniho pioneera amohu ho doporučit je to bezva radijko.. vstup pro kameru to ma sice jenom jeden ale když si hodiš nakej rozbocovac na prepinac tak muzes mit zapojene jak couvaci kamerku tak gps jen obraz nebudes mit zaroven..ale jde to tak vyresit...ja se nato cystam pres zimu....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3069 sekund.