Navštíveno 3225x

ví někdo co je tohle za podivnou věc? Po zapojení na výstup z rádia z toho leze tichý zvuk.....a je to na svoji velikost poměrně těžké :)

Planární středový reproduktor.??????:D
Elektrostatický ani páskový to není, taky se přikláním k planárnímu.

11.09.2009, 17:33 |
SEKIN Nemělo by to být v sání? Sorry, nemohl jsem si pomoct :-)

11.09.2009, 21:37 |
Cenda elektrostatický lapač hmyzu. Tenhle má ale mřížku s hutším děrováním, protože by to větší můra zkratovala.
hm,zajímavé....a nejvhodnější použití tohohle je jaké?

11.09.2009, 22:55 |
martin.dusa | Upraveno: 2009-09-11 22:56:35
někde jsem čet, že i NASA v době finanční krize musí šetřit kde se dá, ale že rozprodáva techniku jsem netušil :)) a na vývoji se asi podílel Blaupunkt podle druhýho fota v 14:49 :)

12.09.2009, 10:55 |
Bladzej | Upraveno: 2009-09-12 10:55:49
mě napadlo basová pumpa, ale to bude chyták.
nebudou to třeba kamínka přes rádio? :))
ja som raz videl riesenie zabudovane vo veku kufra - niekolko kusov plexi lamiel vedla seba, nejakym sposobom sa to davalo do pohybu a hralo to sub pasma, cize nejake nove riesenie menica, kde sa nepouziva membrana zo zavesom, ale lamely ...
jako Bladzej a D-door... :oDDD hned,jak jsem viděl fotku..
ja bych rekl ze to bude neco jako
[ Link ] :-)
hele...to si nemyslím.V rámci pokusů jsem to napojil jen na rádio....a hrálo to potichu.Pak jsem "TO" šoupnul přes zesik a že by se to chovalo jako bassová pumpa...to také ne...:-)
tak to soupni jeste jednou,priprav si bradwurke klobasi a poloz na mrizku,pak dej vedet jak to dopadlo.GRIL:D
[ Link ]

16.09.2009, 09:23 |
Marv kdyby to fakt byl gril... prej hrálo to potichu :-))))
klasika vibrátor pod sedačku, si myslim.
sakra, už je to tu takovou dobu, nebo právě proto a zapomělo se na to :D ale ja su zvědavé, tak co to je doopravdy. doufám že ty kamna :)
kamna to nejsou :-) netopí to...hraje to. Jako vibrátor pod sedačku se to také netváří...nedělá to žádné vibrace.Tak snad nějaké repro prazvláštní konstrukce.Bohužel se s tímhle asi nikdo nesetkal...