Navštíveno 3346x

hlavně mě nepište vibraflex pac az ho vyndam tak ho nekomu nacpu doprdele
Poradne odmasteno poradne nahrato nalepeno prejeto valeckem a stejne ta sracka slezla ,auto denne pouzivany .
bud rad ze si to nevidel lepidlo zustalo a ta sracka spadla dolu a vubec nejsem nasranej

13.09.2009, 21:48 |
Ravo | Upraveno: 2009-09-13 21:51:20
Nechápu...nechci bý propagátor vibry, je mi to fuk = neprodávám to. Ale klasická vibra 2,5mm (nevím jak SPX nebo jak se ta nová jmenuje) 2 roky komplet dveře ve feldě (vnitřní i vnější plech), odmaštěno technickým benzínem důkladně a lepeno v létě (cca 20 st.C) bez nahřívání ani válečkování, přitlačováno jen rukou...a DRŽÍ TO POŘÁD JAKO BLÁZEN (teď nedávno jsem feldu prodával, tak jsem dolaďoval nějáký drobnosti a rozdělávál dveře, nerad prodávám věci o kterých nejsem přesvědčenej že jsou ve 100% stavu).
Auto bylo používáno denně a stálo pořád venku v létě i zimě (tzn. teploty od -10 do +50?)
Nechtěl bych být lakýrník nebo podobný opravař, kterej to třeba jednou bude odstrojovat ;-)
pepe689: neco jsem se vibry nalepil a mohu ti v klidu rici ze je chyba u tebe a ne u materialu :)
ja z osobni zkusenosti bych doporucil toto
[ Link ]

13.09.2009, 22:31 |
Cenda jako Kral, StP

13.09.2009, 22:34 |
shaft.cz | Upraveno: 2009-09-13 22:35:03
Mam Dynamat Extreme a drzi uz 4roky deniho jezdeni a hrani :-)
pepe: jsi jediny koho znam komu to spadlo :-/
ono je mmozny ze jsi to prehral. kdyz dojde k silnemu ohrevu, nalepis to tak to a pak to udela obcas bublinu kterou je potreba propichnout a vytlacit
aha chyba je u me a u dalsich nevi m panove pokud z tech desek spadne lepidlo tak je to sracka a rozhodne jsem netlumil prvni auto :-)))
to Midnite -rozhodne by si me mohl poucit jak se to tlumi
je tu jeste nekdo komu to nedrzi?
pepe: nemusis hned tak rozhorcene :) proste si prvni koho znam komu se neco podobneho stalo a to tech aut co jsem vytlumil nebo znam lidi co timto tlumili znam moooooc... tak mi nerikej ze ty si mel spatnych par platu :) neco si asi podcenil.. ale stat se muze :) hlavne se nenervuj ;)

13.09.2009, 22:51 |
macek Kraliku me to tak pada musim rozebrat dvere je to na hovno
a ted naraz budou psat lidi ze jim to pada :D:D ti cesi jsou LOL

13.09.2009, 22:55 |
hoff mě to drží :O) spokojenost
mě se stalo,že jsem měl v ruce 2 různé kusy sikadampu.Jeden nelepil vůbec,fakt skoro nebylo ani poznat,že má lepit a druhej lepil nádheně.Rozdíl byl v tom,že ten první byl skladovanej v garáži v zimě atd.

13.09.2009, 23:08 |
macek Midnite a ty ses madar nebo co? ja to pisu proto ze se tu do nej navazite ze neumi tlumit ale von ma naprostou pravdu tak bud v klidu nejses jedinej kdo kdy tlumil. S pepou jsme to delaly ve stejnej cas a oboum nam to pada a neboj je to delany poradne
macek: proc hned tak ostre opet? madar nejsem ale mas tam par hrubek.. jinak jedna varka vibry je nekolik tuna zajimave ze to udelalo i vam... cca rok tlumim jedno auto za mesic a jeste nic nespadlo..

14.09.2009, 08:32 |
Ravo No jak na to tak koukám, tak asi problém možná byl u výrobce/dodavatele/přeprodejce = špatný skladování?
Je pravda že jsem se byl pod dojmy této diskuze kouknout do garáže na pár zbytků co mi zbyly a 2 roky se válely v garáži (v mrazu atd) a ta lepící vrstva mi nepřipadne zase tak dobrá jako před lety...
Takže doporučuju výrobci vibry na to tisknout datum trvanlivosti jak na jogurty nebo mléko :)
A situace je to fakt blbá, být na místě pepy689, tak se asi taky pěkně vztekám, ta práce s tlumení je fakt chvílema psycho...
no ono to muze byt byt i tim ze je to VW koncern, nikdo nema tak namasteny vnitrni plechy dvere jako koncerny
nekdy je to tak mastny ze je odmastuju treba 3-4x po sobe a to u ktereho koliv materialu
Dynamat Extreme lepsi nez vibra.Vibra je takova rohata a praska.

14.09.2009, 18:16 |
rebel Jo jo je to tak .Je pravda ,že se s pepou bavím a nechci se ho zastávat ,ale věřím mu to co píše že vibra je divnej.Já ho koupil na pepovo doporučení a dal mi kontakt na obchodníka a dopadl sem stejně -také se mě odlepuje ze stropu ,ale protože strop mám z laminátu a mezera tam skoro není tak to tam jakš takš drží.A mám to odmaštěné kur.. dobře a nedělal sem to poprvé a přesto když jsem sundal stropnici tak sem se nestačil divit bylo to poodlepované a tak sem to nařezal aby tam zmizely ty boule a stejně se to odlepuje.
A koupil sem nějaké asfal pláty do dveří a ty držej normáně ,tak asi problém není na našem příjmači ale dle mě u výrobce je možné že to byla špatná várka a škoda peněz to sem mohl raději koupit monitor a udělal bych líp
Pepe:je prej nějaká db pasta je drahá jak prase ale vytvrdne to jak beton a pak můžeš chodit i po střeše já jí budu také dávát.
tak nevim po jake dobe ale musel sem se prihlasit
Musim rict jen jedno jako Midnite
vim ze vibraflex se pouziva X let po celej americe a evrope hodne i v dbdragu a jeste jsem nikde necetl ze by nekdo rekl ze mu to pada.A druha vec ja ho mel v garazi 20 platu celou zimu a daval sem ho do auta na jare a drzi jak krava potreboval sem kus sundat z dveri a myslim ze loupat z celyho auta bych to nechtel.
Je to jak pise Kral kdyz se nahreje malo drzi blbe kdyz se prehreje oddeli se vrstva tlumeni od lepici vrtvy.
Moje zkušenost je taková že mám taky vibru v autě, lepil jsem to vloni v létě, nahříval jsem to tím že jsem to nechal nahřát na slunku, a pořád to drží(a taky doufám že to ještě dlouho bude).
Pokud nechceš řešit Vibru, tak kombinace Dynamat Extrem + Brax určitě nezklame.
jsem rad ze se rebel ozval pac ten me vynadal jsem celkem doporucoval pac jsem netusil co to udela za paseku pres leto

15.09.2009, 17:07 |
petis To že se Vám dělaj boule není ale chyba vibraflexu. To se udělá pod čímkoliv, když se to blbě lepí. Toznamená moc velkej ne-li celej plát 100x50cm najednou.
Jo a když jsme utoho. ted jsem sudaval ze střechy pruch vibraflexu kterej mám v garáži přes rok. A kdyby to měl bejt vetší kus než 20x40cm tak bych to tam nechal. ani po nahřáti to nešlo dolu. visel jsem natom a nepovolil. Takže chyba bude asi nekde jinde, než u materialu
jj chyba neni na vasem prijimaci pac platy byly cca 10max na 20 me to je hosi fuk a pripominky typu spatne nalepeny me neberou -vylepil jsem cca 10-12 aut a nikde to nedela takovej bordeĺ jak tady jo a auto je na denni pouzivani coz tady vetsina nema - proste pokud bylo auto na slunicku slo to dolu a opet zajiste spatne odmasteny :-)))) no nevim az budu miot autio za 1000 a bude jezdit jen 3x za mesic tak budiz proste seru na tu .
apropo uz mam toho plny zuby ja musim odvadet kvalitni sluzbu(pokud ji neodvedu dostavam vetsi sankce nez kdyz proda Tesco zkazeny maso) takze kdyz rikam ze to slezlo tak to slezlo hotovo a nemam duvod si vymyslet --proste budem resit tak jak budeme resit jsem zvedavej pokud bude ted dodan navod ke sopravne montazi od prodejce ci dovozce :-)))))pac uz me to sere a prachy si netisknu a ze mne si nikdo prdel delat nebude !

15.09.2009, 18:01 |
macek petis a ty jsi to videl kdyz jsme to s pepou delali? neboj nejsme zadny blbci ze to neumime bylo to delany poradne. poradne vodmasteno a kousky cca20x2O takze asi tak. a takovy ty keci ze to nekdo neumi mam nejradsi von je potom kazdej chytrej proste to pada a hotovo

15.09.2009, 18:59 |
clown trosku jine, ale taky nemuzu a nechci vice
[ Link ] ale kluci z DB maj nejakej modrej beton .. :o))
ale videl jsem peknej matros z Litvy, asi to zacnu dovazet :o)))

15.09.2009, 19:16 |
petis | Upraveno: 2009-09-15 19:17:09
No ono asi většina lidí co to má v autě stím asi nejezdí nebo co. Dejte sem fotky jak to vypadá docela mě to zajímá. Ale jestli jste lepili 20x20 kusi tak je možný že jste to přehřáli. Těžko říct čím to muže bejt.

15.09.2009, 21:04 |
rebel SSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOORY
ale je to lepené cca po kusech 10/15
10/20cm nenahříval sem to horkovzuškou protože to bylo ohebné dost.Odmaštěné to bylo také na jedničku a střecha na sobě neměla ani kapku vosku.Ve dveřích ta jiná značka drží dobře a tohle to slavné vibraflex prostě nedrží jak má.Je možné že to nebyla dobrá várka(ale na to ser. prostě u mě vibra nemá ani bod).
A věřím že někomu drží jak svina ale holt někdo nevěří že to není možné ,ale to je vedlejší
.Není problém jestli pojedu na ME tak to po ní klidně rozeberu a nafotím a nebo si dojedu do loun za prodejcem co mi na to řekne.
Jinak za mě pepa se neptal jestli to nalepil dobře a bla bla bla ,ale ptal se doporučte tlumení.Mějte se tu fajn já se k tomu už vyjadřovat nebudu a kdo mě nevěří tak at se přijede podívat osobně a jestli kecám tak mu zaplatím cestovné a ostatní výdaje .Tak ahoj
Vibraflex...
jestli tam nedrží vibra, nebude tam držet nic jinýho o nic víc..
no já nevím moc tomu nerozumím v hifi jedu rok ,ale milan mě dal nějakej kus vibaflex a já to nalepil jak deb..a také mě to nedrží mám to sice z kousků cca 10cm 6cm je to materiál na ho... a nebo opravdu špatná várka
Pilot: koukám že si profík a také koukám že veškerý špatný materiál jde od Milana zatím

19.09.2009, 20:44 |
rebel | Upraveno: 2009-09-19 20:46:48
Midnite: hele já jsem nechtěl reagovat poněvač to je o ničem,ale brát si mě do huby že materiál odemě je vždy na ho... tos docela přehnal já sem to pilotovi xxx dal zadarmo a jen proto že se mě to válelo doma kničemu to zaprvé.
A nechtěl sem jmenovat a bejt hrubej ale to tlumení z profihifi stojíííí za starou bačkoru tak mě přestan poučovat a nebo se o někoho otírat ,že mám vše na nic ano a děkuji (Já vím ,že se v hifi nevyznám a nerozumím tomu a auto mě netlačí a nejede a je to plechovka ,ale nikdy sem nikomu nic špatného umyslně nedal ssooooryyyy

19.09.2009, 20:51 |
Midnite | Upraveno: 2009-09-19 20:53:27
rebel: prohifi vlastni take Milan ;) (takze to nebylo na tebe :) )
edit: Jinak proti prohifi urcite nic nemam, holt spatna varka nejspis
Midnite: jak už jsem řekl nebo psal jsem začátečník ale né vůl, tak mě nenazívej profíkem páč k tomu mám ještě hodně daleko. nicméně to co jsem koupil nebo dostal od mr. Rebel bylo vždy ok a Rebel neměl nikdy problém mi pomoct nebo poradit, tudíž nechápu proč ho zbytečně osočuješ. je to trapné a nemístné. Když se vrátím k vibraflexu, tak byl zadarmo a darovanýmu koni na zuby nekoukej............
Pilot: precti si post nad tvym a vymaz si to :)

19.09.2009, 20:58 |
rebel | Upraveno: 2009-09-19 21:01:54
Midnite: ok tak to jo když to není na mě tak to je v pořádku .Já myslel že to bylo na mou adresu poněvač já vím a sem presvědčenej že bych žádné vadné věci někomu nedal ani neprodal
jj asi špatná várka ale na to bohužel reklamaci nikdo neveme hol pešek nebudem to rozmazávat.Ale prej ta db pasta jak maj na dbdragu je fakt dobrá já osobně ji otestuju a uvidím
rebel: hlavne ze se to vyresilo :) ... proste se stane ze se neco nepodari bo je spatna varka ale neodsuzuj vibraflex :) zitra mohu nafotit me dvere jak drzi po roce a neco kazdodenniho provozu v zime i ve vedrech :)

19.09.2009, 21:03 |
rebel mid: jj jo já tomu věřím a neodsuzuji slováci v polu ji maj a je to dobré a spousta jinejch proto sem to také koupil.
V tom případě se omlouvám,ale vyznělo to tak.
Jak jinak prostě pohoda :-)))))))))
no auto pouzivam dene mam to jen na strese a ve dverich strechu sem lepil i prez stare lepidlo a drzi to tam jaksvin a dvere taky parada ale jesi chces poradny tlumeni tak ted v Liberci betonuju tak se stav neco ti necham uz sem ukoleckovanej -))

20.09.2009, 17:26 |
rebel vin:"-)))
jo jo já se stavím v uterý pro beton
Milane jen aby si neskoncil v Master bacha na to

20.09.2009, 17:39 |
rebel ne ne to mám zmáklé v poho já tam jdu jen na kus řeči .A jak si na tom ,já to zas musím celé překopat(to je v pr....)
pepa&rebel : tak zajedte k silnicarum at to vystrikaj asfaltem:D jinak bych zkusil dynamat,já tez spatna skusenost s vibrou:-( vse dukladne odmasteno,a priprvneno a nic moc no

21.09.2009, 00:08 |
B-boy Hmm, jako vždy úplné romány o tlumení :-)
Já jsem tlumil dveře asi dva roky zpět "Tappajomatem" (Tecsound) a drží v pohodě doteď. Ale tehdy bylo taky plné fórum toho, že to nedrží a padá a kdesi cosi.... No, přeji pevné nervy při práci.
me taky tapajomat ze strechy spadl a ze dveri sem ho sekal majzlikem
Já tappajomat nechci už ani vidět... Pro mě je to tlumení "za trest"... :) Všude to opadalo...
Teď mám Vibru a uvidíme co udělá přes zimu...

22.09.2009, 21:35 |
swep ja mam na strope Dampit, tam kupodivu drzi, mam tim celou karoserii, tam kde jsem spatne odmastil tak nedrzi ale jinak potom co sem to pritlacil valeckem tak drzi. Lepil sem to v zime horkovzduskou, pres leto to melo tendenci se odlepovat. Valecek to spravil, tam kde to nedrzi, to jsou vesmes dutiny, ktere byly predtim vystrikane voskem, a to se blbe odmastuje.
pak mam vibraflex, ve dverich ho mam kotel, a uprimne se lituju pri predstave, ze to budu muset sundavat, pac mam 4mm na vnitrnim plechu, sundat to jde, kdyz se to nahreje fest pistoli a veme se to skrabkou, jinak to fakt sundat nejde, to same podlaha a kufrove dvere, drzi to zatim skvele, vydrzelo to mrazy -20°C a letosni vedra na primem slunci mesic denně(pres 30 ve stinu)
no ja nevim jak mrazi ale auto stoji od 6tido 6ti pred fabrikou na slunci v desti vetru a vsech srackach a zmenach a drzi me to tam takze sou dve moznosti pokud se to loupe klukum ze stropu tak je to bud spatne udelany nebo tim autem ze je strecha moc velka a pri zaple zbesilosti se strecha vlni a nejakym zpusobem dojde k uvolneni
a propo lepilo se to tu koukam po kouskach ja osobne sem tam prilipnul celi platy a drzej tam
Také s Vibrou nemám problém. Auto celoročně venku. Pokud ji někde potřebuji sundat, tak musím nahřát a vzít špachtlí.
když už jsme u toho tlumení, jaké by jste doporučili na podlahu kufru, bočnice a víko už mám vibraflexem 25 ale podlahu jsem zatím nedělal. Zvažoval jsem nad Vibraflexem40 nebo brax, či něco jiného? kdyžtak doporučte, díky
(není to na DB Drag takže beton tam nechci :D)
pokud to mas pro sebe aby ti to nedrncelo tak cokoli
hosi nerobil niekto z STP standartplast bomb? Zvazujem jeho kupu na strechu a kufor.

23.09.2009, 20:26 |
Cenda spousta lidi :-) mozna tady budu mit i dve baleni
kazdodenni provoz je pro me 10-12 hodin v aute ane z garaze do garaze :-)))jinak nekdo me to zaplati a nebude to jen 3-4000 co me to stalo :-)))
jak ste poznali, že tlumení slezlo? to jako podle toho, že repro nehrálo basy, nebo když se sundaly tapecy?
tak dneska jsem koukal na 5dveře po odesel zamek do věčnýcht lovišť tam má rok stary tlumení (co jsem tlumil jeste sikadamp630) lepeno na prasáka bez odmaštění bez horkovzdušky jen přitlačeno rukou a drží jak čert.
je zajímavý že se k tomu ještě nevyjádřil žádný prodejce...
ruffrider: tak si to precti znova, ja myslim ze vyjadril :-)
kral007 - ale ja myslel jinyho... ;-)
já mám taky siku,odmaštoval jsem a doufam,ze to nesleze!!běda ti!zatim drží.tlumeny dveře
Tak jak pepe ? Co jsi vybral jako náhradu za Vibru ?
komu pada vibraflex hosi na ME bylo nekolik borcu ktery meli audi A6 WW pasat oktavku a fabii vsicky tlacili prez 154db a vsichni meli vibraflex a vsem drzi cim to je ?
to rebbel audi byla kombain a delal 154,3 takze to musi jit i v pasiku

07.10.2009, 14:35 |
pepe689 | Upraveno: 2009-10-07 14:37:46
vytazek ze stranek dB ,,jo jinak pro Rebela inspirace-A6 v kombajnu vytlumena VIBRAFLEXEM na denni jezdeni nic mu nepada neloupe se a s jednou 12 v cecku 153
jinak vyrobce vibraflexu vzkazuje ze pokud ho budete lepit na odmasteny plech pri teplote plechu alespon 25stupnu a vibraflex prohraty v rozmezi 65-75 stupnu nemuzete nikdy urvat a je tvrdej jak beton.Pri jinych teplotach lepidlo ztraci ucinnost a tim i zaruku .
Tak mam stazeny navod a nic o teplote 65-75stupnu psany neni tudiz nevim --on to jiste pan dovozce po precteni poopravi .
pepe689 tohle nam rekl vyhradni dovozce vibraflexu pro evropu zacalo to vymenou nazoru o tlumeni kdyz nam rikal ze mame moc silnej a tudiz nepovolenej