Navštíveno 2264x

Zdravim stala se mi takova nemila vec koupil jsem vyse uvedeny zesik na inzerat kdyz dorazil .Zapojil jsem ho do vozu a problem po zapnuti cvakne rele zesik pul vteriny hraje cvakne rele chvilu ticho atd. se tento proces opakuje ...
jsem docela zklamany a dost pochbuju ze mi dotycny posle prachy zpet (kupoval jsem na dobirku)...
Pavel528 snad pomuze
vsem diky
neverili byste jak to dokaze zku...t naladu
Nejdřív bych se pokusil skontaktovat s tim člověkem a uvidíš
nebere tel. a na sms neodpovida....

25.09.2009, 08:21 |
Cenda co je na nem poveseny?
skusil by som vsetko odpojit okrem napajania a REM a tak ho zapol ci sa chyti, ak nie tak jedine Pavel
jj jak pise Siggi
pak se na to muzu kdyztak podivat...
od koho si to koupil,pac zase tech zesiku tu tolik nekoluje...
krtku, fakt by mě zajímalo od koho jsi ho koupil. jeden tento DENON jsem měl na zkoušku u sebe a dělal naprosto to samé !!!!! Vrátil jsem jej. Ale prej fungoval naprosto normálně. A pokud jsem měl dobre info, tak jej měl na zjištění případné závady i Pavel 528. Ale taky jsem měl info že už byl pak prodaný. Nemusí to být samozřejmě ten samý, ale podobnost je dost velká a zas tolik jich v ČR není. Já mám dva, plus jednu 600 a 500 ku.
Ten co byl u mě, měl trochu pochroumané výstupy na repro. Byly trochu vykřivené, protože při přepravě s ním asi pošta trochu huře zacházela.

ještě v detailu - ale pokud jej měl Pavel tak to asi i vyrovnal.

a ještě jeden

to cenda:testoval jsem vice repro.....
to Siggi_z_BA:vyzkusam dik
to Pavel 528:byl bych ti vdecny jj asi se ti o tom zminil i bembik
to Pavel02:co na to rici fakt mazec......po ohledani nevypada ze by bylo neco rovnane ale jeste jsem nekukal dovnitr...
jeho nebo jeji mail katkaaa.s@seznam.cz
adresa je na krabici kterou tedka nemam u sebe
jake ja mam nervy...

25.09.2009, 14:41 |
clown Pavel528 se na to kouknou muze, ale neopravuje ..
dela jen nemecky a cinsky veci :o)))) prej nam na US a Japonsky veci sere .. (jeho pamatna veta z Krivonosky) :o)))
tak doufam ze udela vyjimku jinak si myslim ze mam dost drahe tezitko :-(
pokud to ten clovek prodal s vedomim ze nejede tak pude do kytek

25.09.2009, 14:53 |
Pavel02 | Upraveno: 2009-09-25 15:00:31
Krtekaudio: To jsem moc vědavý co na to řekne Pavel528!! Pokud je to "ON", tak si jistě pozná svoji práci, protože ty pokřivené výstupy na repra tenkrát rovnal on. Údajně byl ten DENON pak i v dalším autě a nedělal nic (car-audio). Já bych ale tipoval, že je to on - tedy ten co byl u mě na zkoušku a projevoval se stejně jako teď u tebe. A upřimě řečeno bych byl i rád že by to byl "ON" (chápu že ty určitě ne), protože jsem tenkrát vypadal jako pitomec. U mě zesik nefungoval a když jsem jej vrátil takměl být OK. Marně jsem vysvětloval, že jsem si to nevymyslel. Nechal jsem si poslat stejného DENONA. Dal jsem ho do auta do úplně stejné instalace a šlape jak hodinky. Ale stejně je dodnes (ted jsem mu i telefonoval) původní majitel přesvědčený, že byla chyba u mě. Tak pak dej vědět jak to dopadlo. Velmi mě to zajímá.

25.09.2009, 17:10 |
lukee_cz | Upraveno: 2009-09-25 17:11:50
krtekaudio: nevim, jak moc je to seriozni osoba, ale pred cca pul rokem sem odpovidal na inzerat ohledne Audisonu VRx a chtel tam nekoho poslat na obhlidku...vidim, ze se doted neprodal a jeste ze sem tam nikoho neposilal :-)
[ Link ] edit: a tenhle Denon je v inzerci taky uz minimalne pul roku

25.09.2009, 17:18 |
krtekaudio | Upraveno: 2009-09-25 17:20:01
no takze tedka jsem zapojil jen napajeni zapnul remote a cvaka a cvaka jak streleny asi mam nejdrazsi cvakatko v CR tedka mi pomuze snad uz jen Pavel528
jo dival jsem se na plosnak a nevypada ze by byl opravovany, stopy kalafuny tam sice jsou ale to je i na spojich po cele desce
krtekaudio :tak zesik je tady,kouknu na to jak to pujde a dam vedet...
Pavel02 :neni to ten kus od tebe,je to jiny...
:-))si si nabehl ta kunda by potrebovala rozkopat drzku i s tim cikanskym frajerem pac veskere veci co prodava je levota a tipuju corka a to VRX prodava la pekne dlouho me ho cpala i z a2500 jen kdyz bylo domluveny vyzkouseni tak kunda delala drahoty ma stesti .ze jsem nemel cas tam jet pac bych ji tu drzku rozkopal
[ Link ] normalni fetacky koste byt tebou ji to poslu jinak ten denon mi cpala z a1500
pepe:nejak nechapu,proc to sem davas,pac nevim co ma s timto co spolecneho...
krtek:zesik mas opravenej,pisnu ti to na mail,pac uz nedohledam v telefonu tvoje cislo
Pavel: stejnej email serloku? :o))