Navštíveno 3933x

konecne sem se tak po roce vrhnul na dodelani kufru :-) tak co na nej rikate? :)
prvni fotka je jak jsem to vozil doted a v pasivu :) dalsi jsou ze stavby a dodelani kufru se zapojenim do aktivu :)

kua sem rad ze je to uz hotove, jeste doladit par drobnosti jako treba tu pasku na hrane otviraciho krytu se zesikama, flexo kotoucek co drzi rezervu vymenit za origo potvoru atd :)
diky, sem rad ze se libi :)

28.09.2009, 18:55 |
petrb jo moc pekne :-) , brzo dojedu a skouknu live.
pekne.. je to 100 a 1 proti tomu ako to bolo rpedtym.. mozno by som len inak ulozil kable..
diky, rad si prectu rady a namety na vylepseni, ja to zkousek vselijka jinak umistit ale uz mi z toho tak hrabalo ze jsem nevedel jak dal :) napis, diky

28.09.2009, 21:43 |
Kesam Praktické a pěkné palec nahoru
takhle se mi to taky líbí:-)

29.09.2009, 09:26 |
Augi ale jo, proč ne :-)
Dej fotku zvenku, ať vím, jak moc to máš sedlý ;-)
foto z venku muzu dodat ale jelikoz mam stavitelnej podvozek od KW, tak moc nepoznas :) vecer dodam :)

01.10.2009, 18:07 |
Sodom Moc pěkná práce.Dělám něco podobnýho a taky už mi z toho hrábě:-)

02.10.2009, 19:33 |
Toxxx Nadhera:)
No pěkná práce zevnitř i z venku
děkuju děkuju za chvalu :)
pokud by mel nekdo lepsi napad jak vyresit tazeni kabelaze po tom kufru tak prosim at napise, diky
Minimálně by se dal např. ten U-Dimension otočit obráceně, aby nešly kabely kolem dokola.
ako tam más pripevnený ten subwoofer??? musí to byt zábava vymienat žiarovku v svetle, alebo mas na to daky figel.
to hifi: kdybych ho dal obracene tak by tam bylo napajeni pres repro i signaly :(
to smej: mno pokud mi praskne tak su v prd_li :) SW drzi 2 srouby v ozvucnici a 2 srouby viz fotka, kde je ocko pro upevneni gumoveho lana, site apod.
:-) tak sem zase dumal nad tim jak to jinak preskladat ale neprisel sem na to, kdybych otocil toho Udim tak by sli napajeci a signaly pres sebe, neprd :(