Navštíveno 2392x

Zdravím. Můžete mi prosím někdo říct co vše je špatně na US verzích rádií? Nefunguje tuner či RDS a ve všech případech? Nebo jsou to i nějaká jiná omezení.
Díky

30.09.2009, 11:22 |
aphex Jednou jsem měl Kenwooda z US a šly tam naladit pouze lichý stanice.
Tak pokud je ti v podstatě jen toto, tak to mi vůbec nevadí. Rádio beztak neposlouchám
Já mám taky rádio už 2 z USA a s ničím problém nemám.
Tobě to ladí i sudé frekvence? Ne že by mi na tom až tak moc záleželo, ptám se spíš jen tak pro info. Asi teda z USA něco vemu. Záruka je holt trochu problém, ale zase ta cena... i tu záruku bych si ovšem dokázal ošetřit.
nevim co tím myslí,sudé a liché,ale mám naladěný všechno co chcu
No bůhví jak jsem to pochopil já. Myslím že: "naladěný všechno, co chcu" mluví za vše. Diky
ja mam JVC AVX2 taky USA verze a naladim sude i liche frekvence,ale je to asi dano tim ze radio ma nastaveni oblasti. trebas pio a alpine, usa verze maj jen liche a modely co maj v evrope 4V RCA vystup mohou mit v USA verzi jen 2V. chce to porovnat primo model a kterej mas zajem

01.10.2009, 15:14 |
foxos přesně tak já když jsem byl teďka v létě v Kanadě a Americe tak jse mchtěl koupit rádio.Alpine a Pioneer opravdu umí jen liché stanice a nemaj RDS ale jinak jsem koukal že už se tam daj sehnat i evropská verzze.ale jinak by ti krom toho tuneru mělo vše fachat tak jak má
To ty 2V výstupy by mě sraly asi mnohem víc než nějaký tuner :). Pio a Alp teda nebrat. naštěstí beztak chci brát JVC nebo Clárku.

02.10.2009, 20:50 |
137 ...viem o jednom jedinom aktualnom modeli alpine, u ktoreho sa da prepinat krok ladenia frekvencii z US normy na EU...samozrejme ze ale nema RDS...
já mam radio z usa a facha vse