Navštíveno 5471x

Zdravím pánové :) jsem tu nový a chtěl bych se zeptat na zastavbu kickera do kufru do Hyundai Coupe :) ...moje první zkušenost dopadla tak že jsem koupil první (se mi zdálo i kvalitní :D )) Dexon BSS 2255 jsou to 2*25cm repro a napajel jsem je zesilovačem First austria :D (teď se tomu docela směju :D))no tak vám řeknu že ted po roce se mi utrhla membrána :-( ale co sjem čekal zase a už od nehody co jsem byl doma jsem našel na youtube Kicker Solobaric a jukal na videa a ted se mi naskytla možnost že bychsi mohl konečně jednoho koupit moc se mi to líbí a to co předvadí:-) hlavně ho v mém okolí nikdo nemá a já se hlavně nepotřebuji opičit :) takže takhle :) Je to Kicker solo baric 15" L7 a musím to nějak vymyslet v kufru....pač ho má Coupe celkem malý :-( takže nevím jak přesně ho tam umístit a čřím přesně ho krmit a jak velký kapacitátor ???Co jsem koukal tak k němu dávají Hifonics HIFONICS BXi 1206D Super D nebo přesně nějaký jiný třeba ....tak jsem přemýšlel taky o nějakým ....no a jaký kapacitátor ??? velikostí ? jsem přemýšlel že ten zesík objednám k Ebay a vezmu to i s kapacitátorem asi 2 Farad ale co jsem tady četl tak se domnívám aby to nebylo málo :-O ??? děkuji za rady a jestly nevíte jak je velký kufr u mého auta tak tady je odkaz na Youtube kde jsem měl před prvním předěláním auta jak hudbu...
[ Link ] Děkuji za odpovědi a za rady....
Vzal bych ho ale ve verzi 4+4ohmy
volil bych monoblok KICKER ZX2500.1 nebo 1500.1 nebo HELIX DARK BLUE 1000.2
na kapavitor bych se v..... a koupil bych baterii Power Cell 4000
Ozvučnici bych volil nekde kolem 130-170
A hlavne kopu tlumení
no když jsem koukal na cenu té baterie tak se mi protočily panenky :D ale hudba něco stojí....jde taky o to že já mohu mít celou hudbu do auta za tuhle cenu baterie doveženou z usa :D a to už teda je moc...tak to určitě vyřeším kapacitátorem....aspoň 2F no a co to tlumení které mám použít na bednu a jak je to s tlumením v autě ??? hodíte mi někdo odkaz sem pokud tady je něco na forum :)
pocitej stim ze musis vytlumit cele auto,dale pak kdyz mas mensi kufr tak na co proboha 15???kdyz potrebuje litraz jak prase....
ty vole celý auto....já bych ho vytlumil ale sere mě že ho musím děnně používat takže ho nemohu celý interier rozdělat a vytlumit pečlivě ...tak to budu muset postupně...no a jinak po pravdě má to cenu dávat 15" ??? když bych koupil 15" tak musím zrušit celý kufr a to bych musel udělat tak že vyhodím rezervu a na dno položím mdf desku celou a na to bych dal bednu.....nebo se na tohle vyprdnout a udělat jenom 12" místo toho 15" a nechat ho normálně položený na desce v kufru????

02.10.2009, 19:08 |
Kleneex | Upraveno: 2009-10-02 19:16:27
Jestli chces mam tu pro tebe moc pekne Kicker zesak uplne ideal na tu L7 ;-)
50w x 2 @ 4 ohms stereo
125w x 2 @ 2 ohms stereo
350w x 2 @ 1 ohms stereo
500w x 2 @ 1/2 ohms stereo
250w x 1 @ 4 ohms bridged
1000w x 1 @ 1 ohms bridged
Fuse: 3 x 40A
Vice info zde:
[ Link ] 
chci se ještě zaptat jak je to se zapojením kapacitátoru ? když koupím 2 1F tak jestly je mohu zapojit tak že bych měl 2F ???
kdyz uz tak rika se kapacitor :) jinac neni lepsi koupit rovnou 2F? a zapojeni plus s plusem a minus s minusem
tak asi to je lepší ale budu koukat na cenu :) kamarád pořídil 1F a měl i řídící jednotku (vlastně REM jak máš na zesík) za 900kč nový v obchodě na netu v brně...
Já bych se na kapacitor vysral dej padesatku kabel a zadnej nepotřebuješ.
já ho tam dám ono když máš takovu baterii že hraješ furt tak je už kolikrát taková vyždímaná a už ted poznávám a nejenom já že když máme slabší baterii tak nám hudba nehraje tak to zeslabíme nechame zaplý motor nebo to projedem a zase mužem hrát ...tak proto tam příjde kap :)
Hele jsou tu určitě větší odborníci než já ale podle mě ti vtomhle kapacitor dvakrát nepomůže jelikož ten slouží k k tomu aby dodával potřebný proud ve špyčkách odběru a pokud není v baterce tak kde ho vezme že?? Si myslím že potřebuješ na tohle spíš lepší baterku nebo lépe druhou pokud chceš hrát bez motoru. Rád se dozvím jestly je má úvaha dobrá:-)
tady kap. je na to aby právě dodal celkově ten proud že to necucá z baterky....
skama ho tedy cucá kapacitor??
to jo já si myslím že je dobíjenej z baterky ale nepotřebuje takovou zásobu né? teda jako myslím to tak že až se nabije tak vlastně přebírá funkci baterii...
Jo to jo ale jen na jedno bouchnutí a pak se znovu nabýjí:-) a tak pořad dokola to jsou ty výkonový špičky
aha :-O takže já teeda nejdřív pořídím zapacitátor a pak se juknu po lepší baterii nebo koupím nějakou na hudbu jak tady byla řečena....jsou nějaký levnější ???
Co třeba
[ Link ] jinak se tu objevujou v bazaru za slušný ceny
kup zatim baterii optima red top nebo exide maxxima 900dc nebo jak to je (furt lepsti jak nejaká mrdk@ s kapacitorem)ten ti nikdy nenahradí baterku a pokud nemas nastartovano tak je ti k hovnu.Proc myslis že kluci z db dragu a espl maj baterky za xxx tisíc???? kapacitor je spise takova dizajnova vec.Jako plni svuj ucel to jo ale maximalne jen kdyz mas 35ku kabel misto 50ky,jako u kapacitoru je nejaka TEORIE ,ale bouzel neplatí v praxi nech si penize za kapacitor a investuj je do 50ky kabelu po kabely a poradna baterka je zaklad.Jo a když koupis nejakou Power cell tak ji muzes dát klido i do traktoru :D kluci z DB ti povi více:D Jinak proti kapacitoru nic nemam,ale nasereme kdyz nekdo rika ze nahradí baterku po pak sem nasranej ze sem dal tolik penez za baterku kdyz na 3kilowaty mi stací 3F kapík:-D_
jj chápu takže prostě lepší koupit kvalitní baterii a pořádněj kabel 50mm ...no juknu po nějakým kolik se pohybuje metr ???
escudo tu prodává i spojistkovým pouzdrem
[ Link ]
jako nademnou, na kap se vy**r. Usetreny penize za kap radeji investuj do baterky a vysledek bude alespon znat. Baterka je zaklad. Jak nemas stavu nehrajes.
ted ještě teda zjistit jestly 12" nebo 15" ??? nejspíš bych to udělal tak že vyhodím plato a vůbec tam nebude (oválně rerpo mám v bocích) no a reprák by byl směrem nahoru a bass reflex taky.. vadí to něčemu ??? jdu do auto zjistit parametry
Tak třeba tak nějak je to 15ti palec a pod tím 100litrovej válec.

tak když oddělám plato šířka od sedaček po dveře jen něco málo nad 30cm!!! :( no výška je 39cm ale když vyhodím rezervu mohl bych to zvýšit na 47 možná o něco víc...alet když nad tím přemýšlím tak co s rezervou ? koupit opravnou sadu (dojezdovou ) na to hustění? a tím pádem bych to mohl udělat tak jak je to tady na obrázku akorát bych rerpo posunul do strany a celé dno udělal ozvučnici...ale jak to má dělaný víz foto ??? to je jenom horní deska a nic víc? to by u mě asi nepochodilo :-( to bych asi potřeboval bednu jako celek a bassreflexem...a to by se vešel ještě nákup do auta :D ale to bude mrdačka :D když bych vlastně udělal to že celé dno udělal z MDF 18mm pak bych postavil strany (tak objem vyšel přesně do toho co bych potřeboval no a zavazadelník by byl ještě možnost postavením do druhé strany od repra třeba pití celé balení při nákupu :) šlo by to tak ???
Místo rezervy vozím opravnou sadu a dobré asistenční služby.Mimochodem už 6let sem nepíchnul.

kolik je obsah ozvučnice???
Něco málo přes 100 litrů už si to přesně nepamatuju
co to je za materiál čím jsi vylepil kufr ??? kluci z hyundai forum něco takového používají
no vsude davam vibraflex 25 na te podlaze je hobra potřená antivybralem ale ten ti nedoporučuju sem stoho neštastnej
:-(
a další věc jak jsi udělal ten kruh kolem ? repra ...myslím to dřevo ve tvaru kruhu ???to jsi někde koupil ?
hele pánové ted se mi dostal pod ruku 12" kicker v bedně ..jde mi o objem že tehle bych tam mohl asi dát a přem,ýšlím jestly budu spokojený s tlakem...místo 15" která potřebuje objem bych měl 12"....ta bedna má 65l...prý když se to dá do 100l je to větší randál....
co mi na to řeknete???
ja jsem za vice foto te slecny co tam lezi....
Midnite-to je moje žena a nepujčuju:-)
tak už ho mám doma :) a ted pořešit zbytek :-( ale to je zase o penězích :-(
jestli by si mela zajem o ten zesak tak dej vedet
jj mám zalusk po něčem tak sem něco hod :) jiank chlapy hraje to brutálně jako prase v tak malým prostoru :) fakt třída udělám novou bednu 100l a zesík baterku a půjdu stím na DB at mě to změří abych měl dobrý pocit že V ČESKÉ TŘEBOVÉ jsem JEDINEČNÝ :D
zesak je nahore popsane
je to kicker X100 Competition
je to 2 kanal stabilni do 0,5 ohmu ze skoro 2kw
origos fotky ti muzu poslat az se vratim o vikendu
tak mohu na o třeba dát tento : Digitální monoblok Carpower POWER-1/1000D

06.10.2009, 06:32 |
Mááša tak podruhý.... špatnej nebude, ale počkej jakou cenu bude mít Kleneex ;)
[ Link ] kolik chceš investovat?
Ten Kicker 7tis
V USA se prodava kolem 600,- Dolaču
po pravdě si z usa mohu dovezt mnohem lepší za menší penize ... tak asi nic...bohužel..je to tak ale na tomhle trhu u nás si každý prodejce musí přidat né třeba že by stačila polovička ale on musí 4x tolik a já si seženu v usa hifonics 1*550 rms 4ohm... 1x1100rms 2ohm....1x1600rms 1ohm stabilní zesík za 4500kč!!!!!
no mozna sezenes,ale zaruka není atd... ciz je jedno pokud se k tomu umis chovat,a taky ti muze prijit krabice ,kterou rozdelas a bude tam nasráno:D
luda: nasrano snad ne :D ale cihla treba :D
no takže mám možnost z ameriky a anglie ...v každé zemi mám někoho kdo mi to zařídí a akorát pošle sem pak...takže to není prázdná bedna :)
tady nejde az tak o to jake vykon tenhle zesak ma ale jak hraje
klidne si kup zesak za 4500 nebranim te v tom ;-)
jj dobrý... :) doufám že nic ve zlém :)
chlapy ted si tady počítám a kreslím ozvučnici chtěl bych se zeptat co by jste mi doporučili za objem ??? mám nějakou menší nebo větší ? tu co jsem ted koupil tak po menší upravě interieru jsem jí dostal dovnitř a zavřel v pohodě dveře ale zase uspora místa na další věci je tak 20% a takhle když si jí postavím tak budu mít třeba větší možnost přzpůsobyt a třeba mě vyšla bedna 40 výška 75 šířka 30cm délka hormí hrany a spodní 50cm...to celé mi dáva 120l a to se mi třeba zdá hodně tak jsem ještě počítal a třeba 40 výška 60 šířka horní hrana 30 a spodní 50 to vychází na 96l a to si myslím že je lepší :)
a taky přemýšlím o tom bass reflexu že tady jsou na ní 2 velký a já že bych tu bednu postavil třeba stím jak to mají v USA na videu jak koukám na youtube že tam mají prostě na víšku udělaný otvor v bedně jestly víte co myslím :)
na www.kicker.com si vlez do sekce support kde si najdes ten svuj sub a mas tam nakresy beden spocitanych primo na nej ....

06.10.2009, 22:38 |
Mááša 92L a štěrbina... 7,6 x 34 x 37 cm (šířka x výška x hloubka), ideální objem......
ale zase jak to bude když mám zkosenou zadní stranu ????

07.10.2009, 00:42 |
Mááša koukni na tohle, třeba ti to pomůže ;)
[ Link ] foto 18.03.2009, 21:24 - jednoduše, vršek štěrbiny prodloužíš o velikost ukosení zadní stěny, viz. foto
snad je to jasný...
výte nad čím přemýšlím :-O no když jsem to zapnul v zavřeným kufru tak to hrálo ale když jsem sklopil sedačku aby to šlo do kabiny tak to už dělalo bordel :D tak jsem přemýšlel jestly by vadilo udělat tu bednu nějak aby šel bassreflex nahoru a ted nevím jestly nechat repro normálně na stojáka nebo ho položit nahorů ??? chtěl bych vyndat plato který má kolem 30 cm na délku a a aby to tlačilo dovnitř do kabyny...já když otevřu kufr tak není zase slyšet jak to hraje ale když zavřu tak se začne všechno chvět a hlavně když to dám nahlas tak se mi vypne zesík jak je slabý... :-( takže se chci zeptat jestly by to šlo nějak tak postavit tu bednu :)
nebo jí nechat normálně a akorát prostě vytahnout plato nic víc :)

12.10.2009, 12:58 |
Mááša postav bednu a vyhoď plato..... zesik je základ, bez něj to nehraje ;)
100l bedna zesak od klenpapira baterku pc3000 taky to sezene hlen x je to lepsi nez kap na tohle by si stejne potreboval aspon 20faradu ver tomu ze ten kicker potrebuje hodne stavi narozhejbani mam 2x10soloX a poustim do nich 8kw a moc se nehejbou
ty krááávo to si děláš srandu ?:-O já jsem koukal na solo-x ale 10" se mi zdál málo a velký nároky :-O ¨jak hraje? máš video nějaký ???? :)
video nemam hrajou slusne skousel sem ale pouzivame to na dbdrag
tý jo a kolik bylo naměřeno? já jsem strašně rád že ho má pač tady v český třeboví a okolí ho nikdo nemá a zatím nevyděl takže každýmu kterýmu to ukážu jenom otevře hubu a čumí :D
namereno ofiko 154,5db
jinak basmistr ma 4x12solobarik L7 ve stene a delal s nima prez 160
ty vole...boože :D je to kurevsky o penězích :-( ale blíží se zima a ted jsou pro mě přednější zimáky a pak koupím baterku :) konečně nějakou kloudnou ale rvát do ní 10 teda nehodlám :D maximálně 5 000....ale takže panové když seženu zesík s větším rms ve 2 ohm jak je třeba 750 rms co udává výrobce...takže by se moc nic nestalo ? nebo bych ho zničil ? kolik mi dopo¨ručujete Rms aby to vydrželo a hrálo ?
jesi mas verzi 4x4ohmy tak sezen neco co ma 2kw na 1ohm jesi mas verzi 2x2ohmy tak to dej do pul a zesik stabyl do ohmu to zvladne pokud nekoupis jebku
mám 4+4 ohm zapojené do 2 ohm ....no tak já juknu ale sere mě že na to budu mít až tak po novým roce že to pořídím z usa za dobrý pënize určitě něco...máš něco na mysli přímo ? že bych si to našel v USA :) ???
jak sem říkal pokud budes objednavat z USA tak vem Kickker ZX2500.1 dá se tam sehnat za 400doláčů novej treba na ebay
a procleni doprava a u nas te to vide nastejno
no když to koupí člověk tam a pošle to bez faktury sem tak bude platit jenom poštovné...a faktura se může poslat poštou :) a zase zaleží jestly člověk přizná clo...

14.10.2009, 18:30 |
petis jenže oni na celnici nesedí žádný hovada. a když to bude krabice která váží 20kg a bez faktury tak se nato kouknou a věř že nebudou brát cenu za kterou jsi to ty koupil ale tu největší možnou co najdou:-))))
hmm taky je to možnost no :-( :D copak zesík je tak těžký ??? 20kg...ten bude mít tak 10 ?
no adekvatni zesik na ten basak by mel vazit tech 15kg+ ale to je jedno kamarad obednava z us picovinky za 20dolaru a celnakum se to nezdalo i kdyz to vazilo sotva 20g a hned ho uhaneli
No a třeba soused má s usa tátu a když něco chce on to nakoupí přez ebay a pak mu to pošte :) třeba posledně říkal hadry za 20 000 m,u neproclej ale balík za 5000kč mu proslej...tam se prý platí od 3500kč a je to CLO půlus DPH ale vůbec nevím jak se to počítá :-(
stahnik si cenik nekde je to na netu neclej se jenom hracky a do 200doucu pak podle vahy vec nad 10kg za 400doucu je clo +dph dalsich 400
jen tak se zeptat co říkáte na tento zesík ???
Ground Zero Plutonium GZPA 1.6000D
mel sem a dobry jen potrebuje dost eletricky
co říkáte pánové na toto? je to zajimavá cena :-O
[ Link ]
pocitej max kolem 300w rms :D
takový sračky na to se ani nedívej já ted prodávám 100% funkčního helixa 1000.2
[ Link ]
to mám do něj pustit 1950rms 2ohm ? nechci ho zničit :(
to mám do něj pustit 1950rms 2ohm ? nechci ho zničit :(
nemusíš do něj pustit přece všecko, pro zesilovač bude lepší když nepojede porád na plnej výkon! pro mě ale už slabej musím mít něco kolem 5-7kW jen proto prodávám
nemusis poustet vzdy plny vykon zesilovace :D vzdy je lepsi mit nejakou rezervu . a helix je vice nez slusnY zesik myslim ze tech 1500w rms je optimal a mas 450w rezevu:-P nebo casem muzes poridit 2x12l7
:D 5-7 kW do čeho to pouštíš ?
na tom zesíku se dá přez Bass Boost omezovat výkon ? nebo jak ?
to už do kufru nedám :-( to bych musel vyhodit zadní sedačky :D a nebo pořídit 2x 10" kicker
2x15" DLD DL-15 stavený na zakázku :-D já nikdy bass boost nepoužíval, vždy vše laděné přes gain a přes propustnoti.nastavíš si horní hranici kde má max wofr hrát a spodní hranici od kdy má wofer hrát vše podle tvého ucha,bedny atd atd =)
tak to jsou další věco kterýma jsem se vůbec nezajímal a nevědle jsem na co přesně jsou a na ted zesíku co mám tak jsem dal všechno na nějmín akorát bass boost jsem dal na nejvíc...a to mám jebku First Austria 4x100rms :D a hraju 2kanály do můstku a nestačí to pač když to dám nahlas tak se vypne zesík a baterka dostavá nařez takže baterka kabely a zesík
tak to jsou další věco kterýma jsem se vůbec nezajímal a nevědle jsem na co přesně jsou a na ted zesíku co mám tak jsem dal všechno na nějmín akorát bass boost jsem dal na nejvíc...a to mám jebku First Austria 4x100rms :D a hraju 2kanály do můstku a nestačí to pač když to dám nahlas tak se vypne zesík a baterka dostavá nařez takže baterka kabely a zesík
no basboost nepouzivat je to lidove kurviczvuku a rychle dostane zesik do limitace. jinak vem toho helixxe a budes spokojeny
chtěl bych slyšet to zkerlení.musíš to dát na jinej zes a hlavně to nastavit zprávně! ten bass boost uplně na minimum, low pass tak na 70hZ pak přidávat gain ale na tonto krámu ti to nikdy nepohraje
no po pravdě jsem to zapojily na jiýn zesík a v autě se nedalo vydržet a to tak že jsem tam zrtčil hlavu a hned jí vytáhl nedalo se tam být a natož ve sklepě vedle baráku...je toho hodně no...a na tom mím zesíku hraje chvíli a pak konec a nevybudí to vůbec ....a to když jsem ho kupoval od Sama tak to vrnělo jak prase a takhle ho tady nerozhejbám ani na třetinu ...
a to jsi to nezapojil na toho helixa to by jsi teprve dostal vše z toho wofru. =) a halvně by jsi to měl profesionálně a né mít takovej sw na nějakým 4k kterýmu se o tech 4x100w může jen zdát
jj jinak to měl právě ten kamarád zapojený na Helixu taky ale on měl jiný dával mu 2ohm na 896rms myslím přesně....no myslíš že by byla možnost počkat na nový rok ? ted budu mít hodně placení za darky co potřebuji koupit rodině a mladý a nezbyde mi na to penize....já se zkusím optat jestly by mi mamka s bráchou nesložily a ještě se mnou a že bych ho možná koupil ....ale zase potřebuji mobil :D
tak mi odchází do kytek baterka :-( už musím startovat xenony se zvíšenýma otáčkama :-( a hudba už skoro nehraje jakje slabá baterie :-( tak jsem se koukal po nové a co se mi líbí tak je VARTA SILVER dynamic 12V/85Ah 800A za slušný peníze...je to 2x levnější jak nejlevnější baterie na profi hudbu...ale ted nemohu prostě dát 6000 když budou vánoce :-(
Jerry159 vsak prave musis pod stromek nova baterka to kazdej chape
tam chci mobil :D a když by něco zbylo tak zesík :D
jezis mobil nejakej mas novej netreba baterka je dulezita
tak pánové co si myslíte o této baterce ? Varta Silver dynamik 77Ah nebo 85Ah a vybíjecí proudy jsou 760 a 800A
další rada? :-O :D no koupil jsem na přední a zadní repro zesík Carpower ted nevím označení ale je to 4 kanál a má výkon 4x50rms 4 ohm a 80rms 2ohm a tak časem po vánocích teda na nový rok bych sháněl asi carpower zesilovač na kickerka aby to bylo od jedný značky zase :) ale ten zesík je stříbrný a žadný digitální monoblok jsem nenašel stříbrný od carpoweru :-( nebo jsem špatně koukal ???
tak pánové je po vánocích a budu mít penizky tak už bych mohl konečně koupit nějaký zesík na kickera je tady něco k mání ???
mam emphaser ea 1600d 2kw rms na 1ohm
ten má 1300rms 2ohm koukám a kolik za něj???
máš foto nějaký prosím ? :) stačí na mail Jerry159@seznam.cz :)
jo tak fotku asi nenajdu mrknu se ale nevim covece
já jsem našel na netu jeho parametry ale nenašel jsem foto :D
jo hledam fotku ale doma nic nemam covece
je to tady takoví typ ?? pošlu odkaz
[ Link ] tak jestly je to podobný teda?
ne je to uplne hladky zelezo
poslal sem ti mms pac do pc to nedam

02.01.2010, 12:01 |
petis Vinzek má tohle poctivý železo.

jooooooooo a to je voooooooooooooon a dokonce i presne tenhle ten
v jakým je stavu? a byly s ním nějaký problémy?
tak pánové ještě mám tady nabídku zten Eyebrid co je na forum a ten má 800rms ve 2 ohm což by taky možná nebylo špatný na kickera ? povězte :) ten eyebrid mě láká jenom zkrz cenu teda:) a disajn :)
Tak pánové konečně jsem už postoupil do další fáze :) sehnal jsem zesík... Hifonics TXi 1500D a konečně jsem vyřešil problém s elektrikou takže jsem mohl zapojit hudbu ale ještě mě čeká hodně práce od kluků z práce mám slíbenou bednu ale nějak si ještě nejsem jistý ...přemýšlel jsem jsem nad tím jak udělat se šterbynou ale aby byla zkosená zadní strana pač jinak bych nevyužil kufr a takhle by mi to ještě víc ubralo...no a nebo jí udělat jinou třeba se mi líb když by repro koukalo jako do otervřených zadní dveří úhel 45 stupnu a jak by to pak bylo s bednou...no takže prostě bedna je ještě v planu a pak až roztaje jde na plán boky a kufr vytlumit plus zadní ovaly a ještě potřebuji kabely nový...ten tco tam mám od baterky pak půjde od zesíku k repru :)
[ Link ] tohle je ještě před tím než jsem to teď dal trochu do kupy :) přidělal a ještě nekoukejte na bordel to byly ěci co jsem potřeboval na to abych opravil eletriku v autě :-(
az to budes mit v kupe tak se ti ta plechovka rozkoci :o))
dneska jsem našel písničku a kdy začíná to že normální člověk to nevydrží a já to vydržím ale už na mě je to taky moc a začla mě bolet hlava a celkově zle...to asi není možný coo?
blbě ti je z toho, jak se ti chvěje žabludek ;)
vždycky jsem byl proto abych poslouchal hodně nahlas ale dneska už toho bylo hodně moc...přemýšlím akorát jestly se dá nějak změřit jak velký je tam hluk ??? krom srazů....
jestli máš pár zbytečnejch lovákuů, tak tu si můžeš koupit:
[ Link ]
nějaký levnější nápad? :D a otázka má to cenu vůbec se nechat měřit na srazu na nějakým ? abych tam nebyl za trapáka...
Jerry159 muzes na sraze klidne prijet na dbdrag za trapaka urcite nebudes a urcite ti radi ve vsem poradime co a jak vylepsit
jj tak to jsem rad :) jinak ím co nemám a to je zaklad baterka no...bohužel mám ted důležitekší věci a už takhle to stalo peněz takže stím musím chvíli vydržet no... jinak tady posílám nový video a koukně te se na konec 6 minuty a začátek 7 minuty...
[ Link ]