Navštíveno 1725x

Vim, ze se to tady uz jednou resilo, ale moc jsem se z toho nedozvedel.Nechci tady resit znacku mam Sony a moc lidi ji nemusi, ale ja jsem s ni max spokojen. Takze radio Sony x-plod 40 predni repro 165mm sony xs 200w hraje to supr, ale jsou to stale jen ve predu a 4 repro je proste lepsi, takze chci dat neco dozadu do dveri to dat nemuzu neni misto do kufru sub davat nechci je malej a kufr potrebuju, takze jediny misto je plato. Nekdo mi rekl ze kulaty budou hrat porad lepe nez ovaly, ale tady zase nekdo rekl pravej opak. Davat dozadu 165mm je asi malo, takze by tam sli 200mm.ALe porad vaham mezi kulate a nebo ty ovaly. Hranice je max 2000. DEkuji za odpoved

02.10.2009, 09:02 |
DaveX Dej tam ovály a budeš mít klid. Příjdou na zesilovač nebo na rádio?
NO chválíš sony, ale není to tím, že si nic jiného třeba neslyšel? :)
Jinak já už taky od sony slyšel repráky hrát, a že by byly nějaké hrozné, to zase ne. Na normální poslech to stačí.
dal bych ovaly a pokud hledas neco za priznivou cenu mrkni na tyto
[ Link ] kdybys chtel poslechnout neni problem
Mel jsem prave moznost mit v aute radio Alpine a Panasonic a nejlepe hralo prave to Sony. Na nejlepsi hudbu ted nechci davat penize nemam ani vytlumene dvere, takze nemusim mit nejlepsi A zesilovas nechci davat na 4 repraky musi stacit radio.To vse az do noveho auta do fabie nechci vrazet prachy.
Dik za link, ale nebudou lepsi nejaky znamy znacky nez nejaky mene ci no name
je videt ze tve znalosti jsou minimalni - znacka autotek patri do "koncernu Maxxsonics" tj vyrobce znacek jako Hifonics, MB Quart ci velmi popularni Crunch.
kdyztak videjko u kamose v aute
[ Link ]
Jsem :) co se tyce auto hifi jsem mimo.Zajimam se jen o motorovej prostor. Jediny tuning co beru je zvysovani vykonu a zlepsovani jizdnich vlastnosti. Diky za video a za tip.nejsis dam na tvuj nazor.A koupim si je.
kdyz na radio tak se poohlizej po reproduktorech co maj co nejvetsi citlivost,vetsina dobrych,osvedcenych vyrobcu to ma napsane v popisku,jinak asi bych volil ovaly,+ samozrejme dostatecnou kabelaz.
jeste jsem ted nasel jedny ovaly sinus jsou komponentni
[ Link ] , tak jestli mi tyhle nezahrajou lepsi basy nez ty co jsi mi poslal.